Arama sonuçları: *

1. iwanthidan

Max 7.000 tl lik Ergonomik Mouse Önerisi

Sipariş geçtim hocam öneriniz için teşekkür ederim 🙏
  2. iwanthidan

Wraith'den alınan versiyonunda çıkıyorsa hemen geçeyim oradan siparişi
  3. iwanthidan

Biraz araştırma yaptım ve Zaopin Z1 Pro tam benlik gibi görünüyor. 4K dongle yanında gelmiyor ama sanırım Scyrox gibi doğru mudur? Ama şekli boyutu tam benim elime göre. Sanırım bu fareyi alacağım, almadan önce son bir uyarınız vs var mı "sakın alma bunu" gibisinden?
  4. iwanthidan

Peki Lamzu Maya X ile kıyaslarsak nasıl olur? Scyrox elime rahat gelmedi maalesef. Sensörü ve tepki hızı harika ama bileğimi çok ağrıttı.
  5. iwanthidan

Bu mouseun şekline bayıldım hocam. Özellikleri nedir? Scyrox V6 nın özellikleri çok iyiydi özellikle competitive modu açınca FPS oyunlarında tepki hızı inanılmaz artıyordu. Bunda da onun gibi özellikler var mı? Sensörü kaliteli gibi duruyor. Ayrıca Lamzu Maya X ile fiyat farkına değer mi sizce?
  6. iwanthidan

Monitörler biraz tuzlu hocam ya zaten 7k Max fiyat büyük ihtimalle arasında bir mouse alırım monitörüde daha sonra değiştiririm.
  7. iwanthidan

V8 videolarında elime daha büyük göründü. Ve Scyrox fareleri güzel ama malzeme kalitesi çok dayanıklı değil. Bana hem hafif hemde dayanıklı bir fare lazım.
  8. iwanthidan

Merhaba. Logitech G102 Prodigy gibi bir gaming mouse arıyorum özellikle CS 2 gibi FPS oyunları için. Ellerim biraz ufak o yüzden G102 tam oturuyor elime ama Logitech yazılımından nefret ediyorum. Lamzu Maya X önerir misiniz yoksa başka önerilerinizi de alabilirim. 8K polling rate mouselara gerek...
  9. iwanthidan

Max 10k bütçeli Ergonomik Ofis veya Oyuncu Koltuğu

Xdrive Tarsus alacağım sanırım hocam. Özellikle yazın fileli koltuk çok işime yarar. Yorumlar ve video incelemelerinden gördüğüm kadarıyla parasının hakkını veriyor gibi.
  10. iwanthidan

Kilom yok ama boyum 1.72 civarı. Çok büyük olmayan bir koltuk lazım. Xdrive hangi modelleri uygundur?
  11. iwanthidan

Önerdiginiz marka var mı? Özellikle mekanizması dayanıklı olan ve hemen gıcırdamaya başlamayan
  12. iwanthidan

Şimdiki kullandığım koltukta bel ve boyun desteği olmadığı için bel ve boyun kısımlarımda ağrılar başladı. Ayrıca mekanizması bozuldu ve dik durmuyor. Max 10 k bütçeli (tercihen 6-8k arası) bel ve sırt destekli kumaş ve geriye doğru yatabilen ergonomik bir koltuk arıyorum. Kolçaklı olması şart...
Geri