Max 7.000 tl lik Ergonomik Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Logitech G102 Prodigy gibi bir gaming mouse arıyorum özellikle CS 2 gibi FPS oyunları için. Ellerim biraz ufak o yüzden G102 tam oturuyor elime ama Logitech yazılımından nefret ediyorum. Lamzu Maya X önerir misiniz yoksa başka önerilerinizi de alabilirim. 8K polling rate mouselara gerek yok 144 Hz monitör kullanıyorum.

Scyrox V6 denedim ama memnun kalmadım alt kısmı bileğime rahatsız geldi.

Merhaba. Logitech G102 Prodigy gibi bir gaming mouse arıyorum özellikle CS 2 gibi FPS oyunları için. Ellerim biraz ufak o yüzden G102 tam oturuyor elime ama Logitech yazılımından nefret ediyorum. Lamzu Maya X önerir misiniz yoksa başka önerilerinizi de alabilirim. 8K polling rate mouselara gerek yok 144 Hz monitör kullanıyorum.

Scyrox V6 denedim ama memnun kalmadım alt kısmı bileğime rahatsız geldi.
G102 nin aynısı olan Scyrox v8 tercih etseydiniz keşke

G102 nin aynısı olan Scyrox v8 tercih etseydiniz keşke
V8 videolarında elime daha büyük göründü. Ve Scyrox fareleri güzel ama malzeme kalitesi çok dayanıklı değil. Bana hem hafif hemde dayanıklı bir fare lazım.

lamzu x maya aldığım en güzel mouse razerdan felan dağa iyi gözümde tek sorunu aşırı hızlı
şarj problemi :D
UltralightX Ms ml mx diye el boyuna göre gider çok çirkin ama pahalı :D
finalmouse serisine bak.

g wolves,fnatic x maya,Harpe Ace,rog ace harpe bir tomar mouse var ama senin tipiine ve el oturma tarzına göre elinin büyüklüğüne göre al.
lamzu x maya öneririm :)
razer v3 pro güzel yani kötü diyemem ama söylediklerim kat kat iyi razer şarj konusu çok iyi.
lamzu x mata hatunlar pembe setup yapmış bizden iyi :D :D :D
1749909447936.webp

Scyrox lamzu alt ürünleri kalitesi aratmaz çok çoşmadan alınabilicek ürün.
kalan parayla kalitei mouse pad monitör combo yap.
1749910007835.webp
1749909999974.webp

tek eksimi bu
hava 40-50 derece arası gelip gidiyo cam mouse pad terletiyor bunuda aldımı 0 problem yağ gibi kayıyor :D
1749909977681.webp

Son düzenleme:
240-280hz monitör alıp 2-3k ya mouse almak daha mantıklı değil mi ?

240-280hz monitör alıp 2-3k ya mouse almak daha mantıklı değil mi ?
dağa mantıklı bence :D 8 k mouse şarjı tokatlıyor artı işlemciye biniyor yükü.
8 k mouse alan şarjdan umudunu kessin :D

Benzer shape,g103 den biraz küçük

1000032608.webp

attığım mchose yi alın hem g102 ile aynı hem fiyat olarak uygun

Benzer shape,g103 den biraz küçük

Alıntıyı görüntüle
Bu mouseun şekline bayıldım hocam. Özellikleri nedir? Scyrox V6 nın özellikleri çok iyiydi özellikle competitive modu açınca FPS oyunlarında tepki hızı inanılmaz artıyordu. Bunda da onun gibi özellikler var mı? Sensörü kaliteli gibi duruyor.

Ayrıca Lamzu Maya X ile fiyat farkına değer mi sizce?

Bu mouseun şekline bayıldım hocam. Özellikleri nedir? Scyrox V6 nın özellikleri çok iyiydi özellikle competitive modu açınca FPS oyunlarında tepki hızı inanılmaz artıyordu. Bunda da onun gibi özellikler var mı? Sensörü kaliteli gibi duruyor.

Ayrıca Lamzu Maya X ile fiyat farkına değer mi sizce?
- Scyrox 8k hz, 3950 sensörü var.
- Bu beğendiğiniz mouse 4k hz + 3395 ( bir önce ki nesil ) sensör var.

Ayrıca wraith üzerinden mouse veya her hangi bir ürün alırsanız, iade koşulları farklı. Beğenmedim, elime oturmadı gibi bir sebeple iade ederseniz kabul etmiyorlar. Zaten iade şartları belirli, sadece ambalajı açılmamış ürünler iade edilebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri