Görkem Duman
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Önerdiğim için paylaşıyorum zaten.Önerirmisin
He doğruÖnerdiğim için paylaşıyorum zaten.
Eğer bütçe biraz aşabilirsenSelamlar. 10.000 TL bütçe ile hem klavye hem mouse almak istiyorum. Piyasadaki ürünleri incelediğimde çok fazla bilgi kirliliği mevcut. Deathadder v3 proda scroll problemi logitech g pro serilerinde bir süre sonra çift click problemleri gözüme çarptı . Araştırma yaptığımda bir kaç klavye ve mouse ilgimi çekti. Sizce hangilerini tercih etmeliyim. Teşekkürler
MOUSE
![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
KLAVYE
![]()
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX SCOPE II 96 WL NXSN ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ASUS ROG FALCHION RX Low Profile RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Red Switch Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG FALCHION RX Low Profile RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Red Switch Türkçe Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile ROG FALCHI RX/WL/LP/RD/TR ITOPYA'dawww.itopya.com
Lamzu maya x alırımEğer bütçe biraz aşabilirsen
https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-pro?variant=49012591624385 bunu öneririm.
Bunun dışında Lamzu Maya X'de alabilirsin. Önceden Lamzu Maya kullanıyordum ve aşırı memnundum. Şu an aktif olarak son 1 yıldır Superlight 2 kullanıyorum ve memnunum.
Neden Hocam? wl daha hafif, malzeme kalitesi olarak biri Magnezyum diğeri sert plastik gibi bir şey. Maya X 3950 sensör Wl ise 3950HS Sensör kullanıyor. Onun dışında tasarım olarak bence wl daha güzel.Lamzu maya x alırım
7 bin liraNeden Hocam? wl daha hafif, malzeme kalitesi olarak biri Magnezyum diğeri sert plastik gibi bir şey. Maya X 3950 sensör Wl ise 3950HS Sensör kullanıyor. Onun dışında tasarım olarak bence wl daha güzel.