Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Yeni bilgisayarda işlemci 100 derece ısınıyor

Evet gece phantom spirit ile denedim. %33 fan ile 40 derecede çalışıyor. Cinebench ve aida64 ile 10 dakika test ettim 60 dereceyii geçmedi. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  2. E

C dosyası nasıl temizlenir

İndirilenleri ve çöp kutusunu sil. Ama 85 in çoğu windowstur zaten silinecek çok şey yoktur o diskte.
  3. E

Ben uyumlu olmadığına ikna oldum. Zaten bir parçası videolarda gördüğümden farklıydı ve benim anakartımla uyumlu değildi. Ben de o parçayı kullanmadan devam etmiştim. Parçanın görselini ekliyorum. Akşam Phantom Spirit ile deneyip son durumu buraya yazarım Cevap veren herkese teşekkürler.
  4. E

Kendi sitesinde AM5 desteklediğini görüyorum. Büyük ihtimalle AM4 zamanında üretildiği için o siteye eklememişerdir. https://aerocool.io/product/cylon-4f/ 1742801132 Evet anakart ayarları işe yaramazsa peerlees assassin veya phantom spirit alıp deneyeceğim. 1742801361 Destekliyor mu...
  5. E

Merhaba, Dün yeni aldığım parçalarla bilgisayar montajı yaptım. Bir süre kullandıktan sonra işlemcinin 100 derecede çalıştığını farkettim. İşlemcinin kullanımı %5 olmasına rağmen sürekli 100 dereceye çıkıp 75 dereceye düşüyor. İşlemciyle soğutucu acaba temas etmiyor mu diye düşünüp soğutucuyu...
  6. E

Çözüldü✓ Anakart ve Ram Uyumluluğu

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gigabyte anakartı teslim almadan iade ettim. MSI anakartta kullandım ve söylediğiniz gibi uyumluymuş.
  7. E

Çözüldü✓ Anakart ve Ram Uyumluluğu

Ben 2 adet anakart satın aldım bunlardan biri MSI PRO B650M-P diğeri ise Gigabyte B850M D3HP Satın aldığım ram Lexar Thor LD5U16G60C38BG-RGD İki anakartın sitesinde de uyumlu ramler arasında LD5U16G60C38LG-RGD bulunurken bendeki bulunmuyor. 1742596600 spam hatası yüzünden konuyu...
Top Bottom