Arama sonuçları: *

1. E

MCHOSE V9 Pro Vs MCHOSE X9

pahalı bir markadan bu kulaklıklara geçen var mı? corsair void yerine bataryası uzun giden bir kulaklık almayı düşünüyorum ama ses kalitesinde düşüş olmasını istemiyorum. corsairin sesinden çok memnunum.
  2. E

Çözüldü✓ Yeni bilgisayarda işlemci 100 derece ısınıyor

Evet gece phantom spirit ile denedim. %33 fan ile 40 derecede çalışıyor. Cinebench ve aida64 ile 10 dakika test ettim 60 dereceyii geçmedi. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  3. E

C dosyası nasıl temizlenir

İndirilenleri ve çöp kutusunu sil. Ama 85 in çoğu windowstur zaten silinecek çok şey yoktur o diskte.
  4. E

Ben uyumlu olmadığına ikna oldum. Zaten bir parçası videolarda gördüğümden farklıydı ve benim anakartımla uyumlu değildi. Ben de o parçayı kullanmadan devam etmiştim. Parçanın görselini ekliyorum. Akşam Phantom Spirit ile deneyip son durumu buraya yazarım Cevap veren herkese teşekkürler.
  5. E

Kendi sitesinde AM5 desteklediğini görüyorum. Büyük ihtimalle AM4 zamanında üretildiği için o siteye eklememişerdir. https://aerocool.io/product/cylon-4f/ 1742801132 Evet anakart ayarları işe yaramazsa peerlees assassin veya phantom spirit alıp deneyeceğim. 1742801361 Destekliyor mu...
  6. E

Merhaba, Dün yeni aldığım parçalarla bilgisayar montajı yaptım. Bir süre kullandıktan sonra işlemcinin 100 derecede çalıştığını farkettim. İşlemcinin kullanımı %5 olmasına rağmen sürekli 100 dereceye çıkıp 75 dereceye düşüyor. İşlemciyle soğutucu acaba temas etmiyor mu diye düşünüp soğutucuyu...
  7. E

Çözüldü✓ Anakart ve Ram Uyumluluğu

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gigabyte anakartı teslim almadan iade ettim. MSI anakartta kullandım ve söylediğiniz gibi uyumluymuş.
  8. E

Çözüldü✓ Anakart ve Ram Uyumluluğu

Ben 2 adet anakart satın aldım bunlardan biri MSI PRO B650M-P diğeri ise Gigabyte B850M D3HP Satın aldığım ram Lexar Thor LD5U16G60C38BG-RGD İki anakartın sitesinde de uyumlu ramler arasında LD5U16G60C38LG-RGD bulunurken bendeki bulunmuyor. 1742596600 spam hatası yüzünden konuyu...
Geri