Arama sonuçları: *

1. K

Nova 3 3000tl mediamarkt

Fiyatı iyi gibi sizce alınır mı? 2taksit imkanı mevcut
  2. K

Sıfır EKRAN KARTI HAKKINDA

Sistem alındı knk bi ekran kartı kaldı 😀
  3. K

Sıfır EKRAN KARTI HAKKINDA

İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7500F Anakart: MSI B650 Gaming Plus WiFi Ekran Kartı (GPU): Sapphire RX 7600 Pulse 8GB GDDR6 RAM: Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 Depolama: MSI Spatium M480 PRO 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD Kasa: MSI MPG Gungnir 300R Airflow White Soğutma: Arctic...
  4. K

Kötü yorum içermeyen monitör görmedim😁

Evet uzman arkadaşlar Ben knight online rise online oynayan bir insanım Bütçem 10k Çok forum gezdim çok yorum okudum her modelin kusuru var kötü yorumu çok Ben tn panel almak istiyorum oyun içi rekabet açısından ama tn panel şöle kötü böle bozuk diyenler var ama ghost sorunu olmuyor onu okudım...
  5. K

2.el EKRAN KARTI önerisi ve sistem hakkında yorumlarınız

Merhaba sayın üyeler Sistem alınmıştır montajda kurumda bıos ta felan gene takılırım muhtamelen çok heycanlıyım FX işlemci kullanıyordum tost makinasından buna geçiş yaptık ürünler çoğu kargoda ▄▂▁ 🚀 Topladığım Sistem 🚀 》 İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F ────────────────────── 》 Anakart: MSI B650...
  6. K

Hepsi burada faizsiz 9 taksit

Merhaba hb 9 taksit imkanından yararlanıp Msı MB Mpg B850 Edge Tı Wıfı Am5 Ddr5 8400MHZ(OC) HDMI 4x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı Anakartı almak istiyorum ama Türkçe incelemesini göremedim Taksit olduğu için şu sitede şu kadara var dıe yazmassanız sevinirim 😁 İyi forumlar
  7. K

PCle 5.0 anakart + Ram uyumu

Merhaba arkadaşlar kendime sistem topluyorum Anakart araştırması çok yaptım Msı b650 gaming wifi....( PCle 4.0) Hiçbir kötü yorumunu görmedim ama PCle 5.0 desteklemiyor Birde Msı x670e carbon var ondada ram uyum sorunu yaşıyanlar olmuş Genel olarak geç açılma işte ram uyumu sorunları beni...
  8. K

Bu fiyata alınır mı? anakart B650E-E ASUS

Arkadaşlar 10k ya anlaştım bizim mahallede akşam gidicem pcden söküp vericek ROG STRIX B650E-E https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b650e-e-gaming-wifi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,66172540.html Her ay bir parça almaya çalışıyorum Ram____ALINDI 1744446442 1 senelik ürün garantisi...
  9. K

2.el anakart denemeden alınır mı?

Bilgisayarcıya ram leri denemeye gittim adam denemedi yada tam teşekkürlü bi tamirciye gitmem gerek
  10. K

2.el anakart denemeden alınır mı?

Merhaba arkadaşlar asus rog strix b650e-e anakart buldum sarı siteden kendi mahallemde almak istiyorum Ama deneme gibi bi şansım yok ram de aldım sıfır onuda denemedim bilgisayarcılar denermi acaba?
  11. K

Sizce fırsatmı siteye satıcaya güveneyimmi

Aslında yakınımda 2. El temiz var ama güvenemedim birde anakarta gömülü işletim sistemi felan oluyordu galiba
  12. K

Sizce fırsatmı siteye satıcaya güveneyimmi

https://www.pttavm.com/msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-anakart-p-1211891079 Msı b650 Gaming 7600 ₺ fiyat buldum alınır mı?
  13. K

2k monitör ve soğutucu önerebilir misiniz

Yok almadım parça parça almaya çalışıyorum ram aldım şu anlık evet sistem nasıl
  14. K

- İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F - Anakart: MSI B650 Gaming Plus WiFi - RAM: Corsair 32GB (2x16) 6000MHz CL28 DDR5 - Ekran Kartı: Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC 16GB - Kasa: MSI MPG Gungnir 300R Airflow White - Soğutucu: NZXT T120 120mm Beyaz - PSU: Corsair RM750x Shift 750W 80+ Gold -...
  15. K

Sistemi kendi çapımda araştırarak yazdım Sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum 🙏 - *İşlemci:* AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci - *Anakart:* MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart - *RAM:* CORSAIR 32GB (2x16GB)...
  16. K

Merhaba, bu sistem bu fiyata alınır mı ?

Sistem toplama hakkında pek bi bilginiz yoksa biraz bekleyin derim ben Forumdan bütçenize göre f/p bi sistem toplayan birileri çıkar Naçizane benim anakart önerim MSI MPG B650 Gaming Plus WiFi 6000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart
  17. K

DDR5 RAM ALDIM. F/P midir acaba?

Soru yanlış olmuş 🙏 ürünün kalitesini daha çok merak etmiştim teşekkürler
Geri