Msı b650 Gaming 7600 ₺ fiyat buldum alınır mı?
beyaz hali de n11 de 7800 e bence bu fiyata iyi
pttavm güvenilri devlete bağlı çünkü ama yinede ürün sorusu kısmından endişelerinizi belirtebilirsiniz ayrıca fiyatıda çok aşağı değil yani normal gibi dolandırılıcağınızı sanmam ama emin olmadan
devlete bağlı felan değil ptt aşırı sorumsuz ve dandik ve genelde ürünler teşhir iade olmuş kutusu açılmış şeylerpttavm güvenilri devlete bağlı çünkü ama satıcıyı bilemiyorum sipariş edin veya etmeden ürün sorusu kısmından endişelerinizi belirtebilirsiniz ayrıca fiyatıda çok aşağı değil yani normal gibi dolandırılıcağınızı sanmam
ptt nasıl devlete ait değil tamam kabul ediyorum içindeki çoğu satıcı dandik ama bu yüzden önden sormak lazım ben soruyorum ürünler sıfır mı teşhir ürünümü diye pttavmden sadece orjinal ürünün üreticisi veya temsilcisiyse aldım sorun çıkmadı umarım çıkmazdadevlete bağlı felan değil ptt aşırı sorumsuz ve dandik ve genelde ürünler teşhir iade olmuş kutusu açılmış ş
devlete ait felan değil dostum o nereden çıktıptt nasıl devlete ait değil tamam kabul ediyorum içindeki çoğu satıcı dandik ama bu yüzden önden sormak lazım ben soruyorum ürünler sıfır mı teşhir ürünümü diye pttavmden sadece orjinal ürünün üreticisi veya temsilcisiyse aldım sorun çıkmadı umarım çıkmazda
ptt devlete nasıl ait değil iyimisin reis pttavm sadece pttnin bi alt birimi o kadar ama dediğim gibi araştırmassanız önermem pttavmyi kesinlikledevlete ait felan değil dostum o nereden çıktı
pekiptt devlete nasıl ait değil iyimisin reis pttavm sadece pttnin bi alt birimi o kadar ama dediğim gibi araştırmassanız önermem pttavmyi kesinlikle