Neler Yeni

Sizce fırsatmı siteye satıcaya güveneyimmi

Shourd

80+ Gold
Son düzenleme:

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
ahmet
pttavm güvenilri devlete bağlı çünkü ama satıcıyı bilemiyorum sipariş edin veya etmeden ürün sorusu kısmından endişelerinizi belirtebilirsiniz ayrıca fiyatıda çok aşağı değil yani normal gibi dolandırılıcağınızı sanmam
devlete bağlı felan değil ptt aşırı sorumsuz ve dandik ve genelde ürünler teşhir iade olmuş kutusu açılmış şeyler

Shourd

80+ Gold
devlete bağlı felan değil ptt aşırı sorumsuz ve dandik ve genelde ürünler teşhir iade olmuş kutusu açılmış ş
ptt nasıl devlete ait değil tamam kabul ediyorum içindeki çoğu satıcı dandik ama bu yüzden önden sormak lazım ben soruyorum ürünler sıfır mı teşhir ürünümü diye pttavmden sadece orjinal ürünün üreticisi veya temsilcisiyse aldım sorun çıkmadı umarım çıkmazda

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
ahmet
ptt nasıl devlete ait değil tamam kabul ediyorum içindeki çoğu satıcı dandik ama bu yüzden önden sormak lazım ben soruyorum ürünler sıfır mı teşhir ürünümü diye pttavmden sadece orjinal ürünün üreticisi veya temsilcisiyse aldım sorun çıkmadı umarım çıkmazda
devlete ait felan değil dostum o nereden çıktı

Shourd

80+ Gold
devlete ait felan değil dostum o nereden çıktı
ptt devlete nasıl ait değil iyimisin reis pttavm sadece pttnin bi alt birimi o kadar ama dediğim gibi araştırmassanız önermem pttavmyi kesinlikle

Kadir-pc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kaide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında yakınımda 2. El temiz var ama güvenemedim birde anakarta gömülü işletim sistemi felan oluyordu galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,004
Üyeler
172,018
Son üye
TheMetovic
Top Bottom