Arama sonuçları: *

1. A

Playstation 5 Slim Dijital 1tb 23.599

konudan bağımsız. kadıköye gittiğimde mouse hdm kablo falan burdan almışlığım var. sanırım inca mouse almıstım macrolu hala kullanıuyorum 300 350 lira gibi bi fiyata
  2. A

🔴Elveda Prime Gaming / Hoş geldin LUNA !

lol rp verdiği zamanlar iyiydi su an sadece dizi izlemek icin prime abonesiyiz
  3. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu geceden ne zaman bişey alsam 2 hafta sonra daha da indirime giriyor :d
  4. A

Cs2 de sniper haritasi niye kaldirildi

galiba gelmeyecek artık
  5. A

Cs2 de sniper haritasi niye kaldirildi

ben de merak ediyorum güzeldi baya bulamadım daha
  6. A

🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

takas desteğini nerden kontrol ediyoruz bulamadım
  7. A

Bütçeni Şöyle Bisiklet Önerisi Yapayim

Bence il de önemli. Aynı boy kilo ve bütçeye sahip 2 farklı kişi için konyada olana yol İstanbul'da olana gravel öneririm ben olsam.
  8. A

dediğim gibi oldu. destek sonrası karşılklı olarak konuştuk. kargo vs veya yerinde değişim çok daha zahmetli olacaktı. tarafımdan aradaki farkı tarafıma iade etmelerini istedim. kabul ettiler. sorunu çözdük şimdilik
  9. A

Vatan Bilgisayar 23 nisan özel sistem ya da sistemler

yok moruk senin dediğin daha masraflı, yukardakinin dediği daha masrafsız. ben yukardakini seçcem galiba asgari ücretle en fazla bunu yapabiliyorum
  10. A

ben yardımcı olacaklarını düşünüyorum açıkcası fakat bu gün hem 23 nisan hem de deprem muhabbeti yarına kaldı gibi duruyor
  11. A

ek olarak da gönderdiği switchpower anahtarlıgında pili yok normalde pilli çıkıyor 2 arkadasım burdan kasa aldı onlara pilli gitti :D benim sansıma mıdır nedir. bu sistemde sadece ekran kartı 8 likti 6 lıga düşürdüm. lol cs2 knight dısında oyun oynanmıyor pc de ayrıca medium bile yeterli bana...
  12. A

selamlari cuma günü bir kasa sipariş verdim. dün elime ulaştı fakat bu gün kurulumu yaptım. çünkü eski monitörüm vga yeni sistemde vga girişi yok. neyse konu bu değil . w11 kullanmayı sevmediğim için w10 a format attım fakat format atarken farkettim ki işlemci sistemde yazan işlemci değil...
  13. A

Vatan ürünüm ne zaman gelir

Ben geçen ayın 31 inde sipariş verdim. 8 inde elime ulaşmayınca iptal ettirdim. Dün param yattı ama Hala montaj aşamasında diyor. R7 5700g li ddr4 apu bir sistemdi.
  14. A

Getir Büyük MONSTER ENEREJİ İÇECEĞİ 1 ALANA 1 BEDAVA

bölgesel olabilir mi? bostancı da görünmüyor indirim. paket vs de düşmüyor.
  15. A

❌İndirim Bitti! Beymen Takım Elbise 1700 TL

Vallahi konu dışı olarak belirteyim, kalite farkı vardır ancak Eminönü kapalıçarşı civarında 1500 civarı takımlar vardı geçtiğimiz haftasonu. Ben geçen sene Eminönü'nden aldım 3500 e markalar 4 4,5 du hep.
  16. A

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

selamlar. max 15e çıkabilirim. günde 1 2 saat olursa cs2 oynamak için nova apu sistem alınabilir mi? elimde gt730 2gb ekran kartı var. buna uyumlu olur mu acaba? grafik ile işim yok medium bile oynasam yeterli olur. veya başka bir öneriniz varsa onu da merak ederim. @Jill Valentine saygılar.
Geri