Vatan Bilgisayar 23 nisan özel sistem ya da sistemler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İnsanımız bozuk koca bir deprem bekleniyor.

Şahsi tavsiyem bol bol istiğfar, salavat ve tevhid çekmektir. Ölüm bizim için hazır olmak elzemdir.

Niye ölüme hazır oluyoruz basit bir depremde? 20 katlı ne malzeme kullanıldığı belli olmayan evler yapmazsın adam akıllı gsm şebeke altyapın olur burnu kanayan bile olmaz.
yok moruk senin dediğin daha masraflı, yukardakinin dediği daha masrafsız. ben yukardakini seçcem galiba asgari ücretle en fazla bunu yapabiliyorum

Şahsi tavsiyem bol bol istiğfar, salavat ve tevhid çekmektir. Ölüm bizim için hazır olmak elzemdir.
Bilime,uyarılara,gerçeklere inanma onun yolunda gitme sonra başına gelince garip garip konuş.Kendi saçma tavsiyelerini kendine sakl.Bir yakının,sevdiğin veya kendin göçük altinda kalırsan görürüm ben seni

Niye ölüme hazır oluyoruz basit bir depremde? 20 katlı ne malzeme kullanıldığı belli olmayan evler yapmazsın adam akıllı gsm şebeke altyapın olur burnu kanayan bile olmaz.
Bilime,uyarılara,gerçeklere inanma onun yolunda gitme sonra başına gelince garip garip konuş.Kendi saçma tavsiyelerini kendine sakl.Bir yakının,sevdiğin veya kendin göçük altinda kalırsan görürüm ben seni
Adam bir şey dememişki. Önlem almayın mi demiş? Hiç bir şey elimizden gelmiyor zaten bu durumda yapacak bir şey var mı? Anca yine 2 gün kalkarız ayaklanırız sonra unuturuz. Bu durumda yapacak en mantıklı şey Allah'ı anmak ibadet etmek bir müslüman için

Adam bir şey dememişki. Önlem almayın mi demiş? Hiç bir şey elimizden gelmiyor zaten bu durumda yapacak bir şey var mı? Anca yine 2 gün kalkarız ayaklanırız sonra unuturuz. Bu durumda yapacak en mantıklı şey Allah'ı anmak ibadet etmek bir müslüman için
Hiçbir şey elimizden gelmiyor değil yetkililere tepki gösterirsin kendince önlemlerini alırsın deprem çantan olur telsizin olur ben de müslümanım en büyük günahın kul hakkı olduğunu da biliyorum birileri fazladan para kazanacak diye abidik gubidik ev yaptığı da belli adam akıllı denetim yok planlama yok tevekkül etmeyi yanlış biliyorsunuz. Ölüm her an gelebilir ama birilerinin ihmarkarlıkları yüzünden ben niye ölüme hazır oluyorum? 2025 yılında 6 boyutunda ki bir deprem bile GSM hatlarını çökertiyorsa geçmiş olsun. Allaha ibadet edip yanlışları söylemek daha doğru değil midir?

Hiçbir şey elimizden gelmiyor değil yetkililere tepki gösterirsin kendince önlemlerini alırsın deprem çantan olur telsizin olur ben de müslümanım en büyük günahın kul hakkı olduğunu da biliyorum tevekkül etmeği yanlış biliyorsunuz. Ölüm her an gelebilir ama birilerinin ihmarkarlıkları yüzünden ben niye ölüme hazır oluyorum? 2025 yılında 6 boyutunda ki bir deprem bile GSM hatlarını çökertiyorsa geçmiş olsun
Haklısın zaten genel olarak bahsettim bende. Şahsi onlem alınabilir ama genel bir çalışma olduğu sürece yapacak bir seçeneğimiz yok. Bunu sağlamak için halkın sesini duyurması zorunda bırakmasi gerekiyor. Bunun icin de sürekli bir şeyler yapmak lazım ama 2 gunde unuttuğumuz için yapamıyoruz.

nasibi olan anlar ve hak verir nasibi olmayan da bilimsel olacağım diye kaba kaba cevap verir. boşver arkadaşım. sen doğruyu söyledin. Allah muhafaza etsin

Tamam gençler en ateist, en deist sizsiniz. Burada yorum yaparak hem modern hem ilerici olduğunuzu gösterdiniz herkese.

Adam binaları sağlamlaştırmayın, gerekli önlemleri almayın vs. tarzı bişey dememiş. Müslüman arkadaşlar için tavsiye ve hatırlatma da bulunmuş. Sizi rahatsız eden ne oldu?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri