Vatan Bilgisayar 23 nisan özel sistem ya da sistemler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sistemler nerde ya

Benim gibilerden çok var rahat ol. Kör olan sizin gibi hala göremeyen yada görmek istemeyenler.
Sana tavsiyem makarnayı az ye bu sayede beynini daha fazla kullanabilirsin.
Ben neyin ne olduğunu gayet iyi görüyorum, gördüğüm içinde son seçimde başka partiye verdim oyumu ama senin beynin sadece makarna muhabbeti yapmaktan spagettiye dönmüş olabilir çünkü makarnadan başka bir şey diyemiyorsun. Daha mesaj yazmayacağım, çıkış yapıyorum bildirim görmemek için, sana cevap vermem bile senin gibi biri için lütuf olmalı :). En azından diğer arkadaş derdini anlatmış doğru ya da yanlış olsada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paralı troll yalanı atmayacaksın o zaman. Belediyenin bütçesi ile hiç bir harcama yapmadan maaş ödemeden bile dediğin rakama ulaşılmıyor. Güya delikanlısınız, adamsınız değil mi? Neden iftira atıyorsunuz? Yalan söyleyen, iftira atan en adi o.e.dıdır. Şimdi ya yalanını ve iftiranı geri çek. Ya da ne olduğunu kabul et. Ayrıca Ekrem Bey cbye yalvardı gel birlikte şu dönüşümü yapalım diye ama cb gerekli imzaları bile atmıyor. Varsa yoksa katarlı arap ağalarının kanal istanbul ihanetini tamamlamak için çabalıyor. İstanbulda milyon seviyesinde sıkıntılı bina var. Belediye ve hükümet bir olacak ki çözüm bulunacaktı. Ayrıca akp 20 küsür yılda neden bu işi halletmedi? İşte böyle trollük yaparsan böyle lafını yer oturursun. Umarım iftira atan, aileye saldıranların en sevdiklerinden çıksın.
Yalvardı mı haha komiksin gerçekten. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşümdür kesinlik böyle bir şeye izin vermeyiz diyen de bendim zaten.

Normalde hiç cevap yazmam ama senin gibilerin yorum yaptığını görünce dayanamadım yazmak istedim. İstanbullular başlarındaki kişiyi kendileri seçti. Bu kişinin vaadide başa geldiğimiz gibi hemen kentsel dönüşüme başlamaktı. Belediye kasasından 500 küsür milyar TL harcanmış peki dönüşüm nerede diye sormak lazım değil mi ama işinize gelmeyince kör gibi davranmayı da iyi bilirsiniz. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin, farklı bir yorum görünce yağğğ trol bu, kesin makarnacıdır diye de kudurmayın komik oluyorsunuz.
Sondaki 61 her şeyi açıklıyor.

moderatör yok mu arkadaş konu saptırılıyor bu arkadaşları başka bir yere alın ya

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,461
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri