🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

tbw en yüksek verbatim, ya 2tb kioxia ya da 1tb verbatim mantıklı, üstünde gelen berbat tbw değeri çok düşük. vatandaki sisteme karar verirsem verbatim ve msi kasa ile tekrar sipariş açabilirim (elimde başka ssd de olduğu için yoksa kioxia g3 2tb yada bütçe varsa kioxia pro 2tb iyidir).

ama hb'deki 10 taksit 5070 de cazip geliyor kulağa.
Hocam ben üstünde gelen ssd aldım yanlışlıkla ama kasa msi 750W aldım iptal etsem yenisini alabilir miyim acaba
Birde 1 tb uygun olan hangisi alayım

Son düzenleme:
bu ssd çok mu kötü hocam şimdi baktım evet bitmiş gözükmüyor acaba yine geliir mii gelirse alayım
Hocam bütçe kurtariyosa başka bi ssd alın sistem kurmak için, bunu da ikinci ssd olarak takarsınız. Anakartta 2 tane m2 slotu var mi?

evet b650m-r yaptım Hocam Bu SSd ne gibi problemi var Ve değişim olmaz mı
1762887167698.webp

tbw değeri çok düşük, yani yazma silme ömrü çok kısa. sistem diski olursa üstüne sürekli bişiler yazılıp silinecek, ömrü hızlı biter diye düşünüyorum.

1762887256114.webp

iade edebilir miyiz bilmiyorum, parça iade gibi bi opsiyon varsa ben de kasayı değiştirmek istiyorum aslında.

Alıntıyı görüntüle

tbw değeri çok düşük, yani yazma silme ömrü çok kısa. sistem diski olursa üstüne sürekli bişiler yazılıp silinecek, ömrü hızlı biter diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle

iade edebilir miyiz bilmiyorum, parça iade gibi bi opsiyon varsa ben de kasayı değiştirmek istiyorum aslında.
şuan sistemde kasa yok ben müşteri hizmetlerni arayıp konuşacağım yarın
siz hangi kasayı aldınız alacaksınz

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Her parçanın gatantisi parçaya özeldir yazıyor sorun olursa parça parça garantisi var.

13100F 5060'lıyı alıcaktım stok bitti mağazaya özel oldu. Sonra gittim 12100f'liyi alıyım dedim stok tükendi dedi. Sonra bir 15-20dkya geldi dedim kaçırmayayım bu seferde dedim aldım şimdi baktım 13100F'liye stock gelmiş yapacığınız sistemi...

Geri