Full beyaz PBT olarak var wraith' te aslında. Neden özellikle ABS olmasını tercih ediyorsun?
ABS plastik yapısından dolayı üzerindeki pürüzlü yapı çok çabuk deforme oluyor ve kaygan - parlak bir yüzey haline dönüşüyor. Üzerindeki baskı yazı da çabuk siliniyor.
PBT daha kaliteli bir malzeme yapısı ABS' ye göre. Double shot işleme sayesinde de baskı ve yazıların silinmeye karşı direnci daha yüksek. Yazım hissi ve tuşların vuruş sesini de değiştiriyor. Daha tok bir geri dönüş alıyorsun. Ağırlık ve doluluk farkı var.
ABS fiyat olarak PBT ye göre daha uygun olmasını sağlar sadece. Genelde PBT tuş takımı olmasına dikkat ederek satın alıyor insanlar ama tercih meselesi tabi
Alırken araştırdığımda birkaç ürün arasında kaldım.
1- UGREEN USB C Jak Adaptörü 90 Derece Açılı Jack - DAC Çipli Kulaklık Adaptörü
2- Apitiong Adaptör USB C jakı, USB Tip C 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü, DAC çip
3- Stouchi USB C - 3.5mm Jack, Tip C - Kulaklık Adaptörü Aux Dijital Ses Kulaklık Adaptörü, Ses Dongle, Hi-Res DAC Chip
4- Nimaso USB C - 3,5 mm jak, USB C Aux kulaklık jakı için adaptör ALC chip
5- Dark DK-AC-U31XAU Type-c JL1279 çip
6- Temu' da vardı bir tane ama ismini hatırlayamadım CX31993 Çipli idi
7- Syrox DT23T-A 3.5 Audio To Type-C
Bir de şöyle bir genel geçer bilgiye ulaştım: "Type c dac (ses kartı) bakan arkadaşlar varsa alc5686 veya cx31993 çipli olmasına dikkat edin. Uygun fiyatta en iyi çipler bunlar. Ve telefonda kullancaklar alc5686 dan uzak dursun bence denediğim çoğu alc5686 telefonlarda temassızlık sorunu yapıyor garip bi şekilde" aklında olsun.
Syrox yerli firma olduğu için tercih ettim ve mail attım kendilerine, kullanılan çip marka modeli nedir diye. "Çip markası yada modelini paylaşamıyoruz. Dilerseniz bildireceğiniz cep telefonuna ürün ve çipin büyültülmüş resmini gönderebiliriz" şeklinde geri dönüş yaptılar. İstersen sen de sorabilirsin, belki farklı yanıt alırsın. Mail için [email protected]
Şu anda syrox' u aktif kullanıyorum ve memnunum ama sendekiyle kıyaslama şansım yok tabi. Fiyatı çok bir şey değil zaten, 1 paket sigara parası, alıp dene bence, çok memnun kalmazsan iade denersin
HyperX kalitesini bilmiyorum, dediğin şekilde ise iyi bir tercih olabilir. Geçen günlerde amazonda "HyperX ABS Pudding Pembe Keycaps Türkçe" olanı 405 TL' ye düşmüştü. Youtube' den incelemelere baktığımda gayet güzel görünüyordu ama bazı tuşların boyu benim klavyemdekilere uymadığı için almadım. Sepete atıp arada kontrol et istersen, pembe diyor ama daha çok beyaz gibi, belki aradığın ürün bu olabilir:
HyperX kalitesini bilmiyorum, dediğin şekilde ise iyi bir tercih olabilir. Geçen günlerde amazonda "HyperX ABS Pudding Pembe Keycaps Türkçe" olanı 405 TL' ye düşmüştü. Youtube' den incelemelere baktığımda gayet güzel görünüyordu ama bazı tuşların boyu benim klavyemdekilere uymadığı için almadım. Sepete atıp arada kontrol et istersen, pembe diyor ama daha çok beyaz gibi, belki aradığın ürün bu olabilir:
Evet bu ürünleri takipteyim, siyah rengi de 900-1000 aralığında satılıyor ama ben özellikle beyaz renk olanı bekliyorum. Pembe rengi bilemiyorum ve pek tercihim değil ama siyah olan ise klavyemde hoş durmaz diye düşünüyorum. Tabi insan denemeden bilemiyor bakalım zaman ne gösterecek.
Alırken araştırdığımda birkaç ürün arasında kaldım.
1- UGREEN USB C Jak Adaptörü 90 Derece Açılı Jack - DAC Çipli Kulaklık Adaptörü
2- Apitiong Adaptör USB C jakı, USB Tip C 3,5 mm kulaklık jakı adaptörü, DAC çip
3- Stouchi USB C - 3.5mm Jack, Tip C - Kulaklık Adaptörü Aux Dijital Ses Kulaklık Adaptörü, Ses Dongle, Hi-Res DAC Chip
4- Nimaso USB C - 3,5 mm jak, USB C Aux kulaklık jakı için adaptör ALC chip
5- Dark DK-AC-U31XAU Type-c JL1279 çip
6- Temu' da vardı bir tane ama ismini hatırlayamadım CX31993 Çipli idi
7- Syrox DT23T-A 3.5 Audio To Type-C
Bir de şöyle bir genel geçer bilgiye ulaştım: "Type c dac (ses kartı) bakan arkadaşlar varsa alc5686 veya cx31993 çipli olmasına dikkat edin. Uygun fiyatta en iyi çipler bunlar. Ve telefonda kullancaklar alc5686 dan uzak dursun bence denediğim çoğu alc5686 telefonlarda temassızlık sorunu yapıyor garip bi şekilde" aklında olsun.
Syrox yerli firma olduğu için tercih ettim ve mail attım kendilerine, kullanılan çip marka modeli nedir diye. "Çip markası yada modelini paylaşamıyoruz. Dilerseniz bildireceğiniz cep telefonuna ürün ve çipin büyültülmüş resmini gönderebiliriz" şeklinde geri dönüş yaptılar. İstersen sen de sorabilirsin, belki farklı yanıt alırsın. Mail için [email protected]
Şu anda syrox' u aktif kullanıyorum ve memnunum ama sendekiyle kıyaslama şansım yok tabi. Fiyatı çok bir şey değil zaten, 1 paket sigara parası, alıp dene bence, çok memnun kalmazsan iade denersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla cx31993 aşağısını almam herhalde ama azcık üstündeki daclara baktın mı fiyatlar birden 10kye yakın çıkıyor. şöyle 2-3kye moondrop dawn pro gelse tekrar alacağım olmadı aynısından bir tane daha alacağım