Mr. Lambert
80+
Ben kaderime razıyım ve ölmeye hazırım, yeter ki Allah devletimize zeval vermesin.
Son düzenleme:
Lan bi kak sekerek git **Ben kaderime razıyım ve ölmeye hazırım, yeter ki Allah devletimize zeval vermesin.
heçTamam gençler en ateist, en deist sizsiniz. Burada yorum yaparak hem modern hem ilerici olduğunuzu gösterdiniz herkese.
Adam binaları sağlamlaştırmayın, gerekli önlemleri almayın vs. tarzı bişey dememiş. Müslüman arkadaşlar için tavsiye ve hatırlatma da bulunmuş. Sizi rahatsız eden ne oldu?
makarna tanrısına tapanlar doluOlmadığı yer yok ki din taciri ak troller ve bunlara inanan makarnacı tayfa.
Bu arada konu gg olmuş.
Normalde hiç cevap yazmam ama senin gibilerin yorum yaptığını görünce dayanamadım yazmak istedim. İstanbullular başlarındaki kişiyi kendileri seçti. Bu kişinin vaadide başa geldiğimiz gibi hemen kentsel dönüşüme başlamaktı. Belediye kasasından 500 küsür milyar TL harcanmış peki dönüşüm nerede diye sormak lazım değil mi ama işinize gelmeyince kör gibi davranmayı da iyi bilirsiniz. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin, farklı bir yorum görünce yağğğ trol bu, kesin makarnacıdır diye de kudurmayın komik oluyorsunuz.Olmadığı yer yok ki din taciri ak troller ve bunlara inanan makarnacı tayfa.
Bu arada konu gg olmuş.
Benim gibilerden çok var rahat ol. Kör olan sizin gibi hala göremeyen yada görmek istemeyenler.Normalde hiç cevap yazmam ama senin gibilerin yorum yaptığını görünce dayanamadım yazmak istedim. İstanbullular başlarındaki kişiyi kendileri seçti. Bu kişinin vaadide başa geldiğimiz gibi hemen kentsel dönüşüme başlamaktı. Belediye kasasından 500 küsür milyar TL harcanmış peki dönüşüm nerede diye sormak lazım değil mi ama işinize gelmeyince kör gibi davranmayı da iyi bilirsiniz. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin, farklı bir yorum görünce yağğğ trol bu, kesin makarnacıdır diye de kudurmayın komik oluyorsunuz.
Paralı troll yalanı atmayacaksın o zaman. Belediyenin bütçesi ile hiç bir harcama yapmadan maaş ödemeden bile dediğin rakama ulaşılmıyor. Güya delikanlısınız, adamsınız değil mi? Neden iftira atıyorsunuz? Yalan söyleyen, iftira atan en adi o.e.dıdır. Şimdi ya yalanını ve iftiranı geri çek. Ya da ne olduğunu kabul et. Ayrıca Ekrem Bey cbye yalvardı gel birlikte şu dönüşümü yapalım diye ama cb gerekli imzaları bile atmıyor. Varsa yoksa katarlı arap ağalarının kanal istanbul ihanetini tamamlamak için çabalıyor. İstanbulda milyon seviyesinde sıkıntılı bina var. Belediye ve hükümet bir olacak ki çözüm bulunacaktı. Ayrıca akp 20 küsür yılda neden bu işi halletmedi? İşte böyle trollük yaparsan böyle lafını yer oturursun. Umarım iftira atan, aileye saldıranların en sevdiklerinden çıksın.Normalde hiç cevap yazmam ama senin gibilerin yorum yaptığını görünce dayanamadım yazmak istedim. İstanbullular başlarındaki kişiyi kendileri seçti. Bu kişinin vaadide başa geldiğimiz gibi hemen kentsel dönüşüme başlamaktı. Belediye kasasından 500 küsür milyar TL harcanmış peki dönüşüm nerede diye sormak lazım değil mi ama işinize gelmeyince kör gibi davranmayı da iyi bilirsiniz. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin, farklı bir yorum görünce yağğğ trol bu, kesin makarnacıdır diye de kudurmayın komik oluyorsunuz.
ZavallıBenim gibilerden çok var rahat ol. Kör olan sizin gibi hala göremeyen yada görmek istemeyenler.
Sana tavsiyem makarnayı az ye bu sayede beynini daha fazla kullanabilirsin.
Sen de zavallısın kandırılmışsın neymiş rakama ulaşılamıyormuş aynen ulaşılamıyor kanka ihalelerin hepsi meydanda daha ibbnin websitesindeki ihale geçmişlerini incelemekten acizsin burda edebiyat yapıyorsun bi şey biliyomuş gibi sizi daha cok kandırırlar kaldı ki bunların bu hırsızlıklarını şikayet eden chplilerin kendisi hatta 6lı masanın bir üyesi olan meral aksenerin kendisiParalı troll yalanı atmayacaksın o zaman. Belediyenin bütçesi ile hiç bir harcama yapmadan maaş ödemeden bile dediğin rakama ulaşılmıyor. Güya delikanlısınız, adamsınız değil mi? Neden iftira atıyorsunuz? Yalan söyleyen, iftira atan en adi o.e.dıdır. Şimdi ya yalanını ve iftiranı geri çek. Ya da ne olduğunu kabul et. Ayrıca Ekrem Bey cbye yalvardı gel birlikte şu dönüşümü yapalım diye ama cb gerekli imzaları bile atmıyor. Varsa yoksa katarlı arap ağalarının kanal istanbul ihanetini tamamlamak için çabalıyor. İstanbulda milyon seviyesinde sıkıntılı bina var. Belediye ve hükümet bir olacak ki çözüm bulunacaktı. Ayrıca akp 20 küsür yılda neden bu işi halletmedi? İşte böyle trollük yaparsan böyle lafını yer oturursun. Umarım iftira atan, aileye saldıranların en sevdiklerinden çıksın.
ZavallıTroller burayı da basmış. Bilerek insanlar cevap versinler, sinirlensinler diye klavye başında oturmuş asosyal mal mal konuşuyor.
kanka sen putunun önünde eğilmeye devam etbro nihat hatipoğlundan deprem reflect duası aldım iş görür mü ?![]()
Bilim zaten Allah'ın sanatını icra ediş şeklini açıklama şeklidirBilime,uyarılara,gerçeklere inanma onun yolunda gitme sonra başına gelince garip garip konuş.Kendi saçma tavsiyelerini kendine sakl.Bir yakının,sevdiğin veya kendin göçük altinda kalırsan görürüm ben seni
Göçük altında kalırsan Allahım Allahım diye ağlamaya başlayacak olan sensin kanka bu arada öşLLÖMCSFLÖŞDSAFLÖŞASDFBilime,uyarılara,gerçeklere inanma onun yolunda gitme sonra başına gelince garip garip konuş.Kendi saçma tavsiyelerini kendine sakl.Bir yakının,sevdiğin veya kendin göçük altinda kalırsan görürüm ben seni
zavallıyok moruk senin dediğin daha masraflı, yukardakinin dediği daha masrafsız. ben yukardakini seçcem galiba asgari ücretle en fazla bunu yapabiliyorum
Makarnayı yine çok abartmışsın az ye az.Zavallı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen de zavallısın kandırılmışsın neymiş rakama ulaşılamıyormuş aynen ulaşılamıyor kanka ihalelerin hepsi meydanda daha ibbnin websitesindeki ihale geçmişlerini incelemekten acizsin burda edebiyat yapıyorsun bi şey biliyomuş gibi sizi daha cok kandırırlar kaldı ki bunların bu hırsızlıklarını şikayet eden chplilerin kendisi hatta 6lı masanın bir üyesi olan meral aksenerin kendisiÖğrenmekten aciz kandırılmış zavallı
Zavallı
kanka sen putunun önünde eğilmeye devam et
Bilim zaten Allah'ın sanatını icra ediş şeklini açıklama şeklidir
Göçük altında kalırsan Allahım Allahım diye ağlamaya başlayacak olan sensin kanka bu arada öşLLÖMCSFLÖŞDSAFLÖŞASDF
zavallı