Arama sonuçları: *

1. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Teşekkür ederim, bakacağım mutlaka. G45 hangi parfümün muadili?
  2. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Kesinlikle, yaz aylarında fresh ve okyanus esintili kokular daha popüler oluyor. Ama dediğin gibi, parfüm seçimi tamamen kişisel bir tercih meselesi.
  3. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Durum güç yetmesiyle ilgili değil, niş parfüm olmadıkça dizaynır parfümün orijinalini almak bana pek mantıklı gelmiyor. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
  4. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Haklısın hocam, yayılımı ve kalıcılığı iyi olsun demişim, de yazlık parfümler genelde pek böyle olmuyor. Bakacağım hocam, teşekkür ederim fikirlerin için. 1743188596 Merhaba hocam, parfümün notalarını inceledim ve oldukça beğendim. Notlarıma aldım, en kısa zamanda gidip deneyeceğim. Tavsiyeniz...
  5. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Bakacağım, teşekkür ederim.
  6. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Önemli değil hocam.
  7. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Bu senin bileceğin iş, ama mesajımda da belirttiğim gibi yazlık bir parfüm arıyorum.
  8. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Teşekkürler, bakacağım. 1743186738 Bu kışlık değil mi?
  9. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Bargello 671’in hangi parfümün muadili olduğunu bulamadım, nasıl bir koku? 1743167185 Teşekkür ederim, bahsettiğim tarzda önerebileceğin kokular var mı? Varsa, kodlarını paylaşabilir misin?
  10. ardv7x

En İyi Lise Hangisidir

En iyi lise, ne yapmak istediğine bağlı olarak değişir. Akademik başarı istiyorsan Fen veya Anadolu Lisesi, meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesi daha iyi olabilir.
  11. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Stronger With You gibi bir koku yaz için ağır olmaz mı hocam?
  12. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Haklısınız, zaten çok yüksek performans beklemiyorum. Gün içinde tazelemeyi seviyorum, sorun olmaz.
  13. ardv7x

Muadil Parfüm Önerileri

Erkek yazlık, gündelik kullanım için ferah ve temiz kokan, kalıcılığı ve yayılımı iyi olan parfüm muadilleri arıyorum. Bu tür parfümlerin uygun fiyatlı alternatiflerini önerir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom