Görmemişim hocam kusura bakmaBu senin bileceğin iş, ama mesajımda da belirttiğim gibi yazlık bir parfüm arıyorum.
Yazdıklarından tek yazlık olsun maddesine uymuyor hocam bu arada. Dior’dan geçtim biraz daha çiçeksi bir koku olduğu için çok hoşuma gitti hele hava eüzgarlıysa müthiş oluyor tavsiye ederimÖnemli değil hocam.
O kız parfümü değil mi hoxcamBargello 509 Bir kaç kız arkadaşım kokusunu çok beğendi, tavsiyemdir.
Hayır değil gayet Erkek parfümü, en yakın şubede deneyin seveceksiniz.Yazdıklarından tek yazlık olsun maddesine uymuyor hocam bu arada. Dior’dan geçtim biraz daha çiçeksi bir koku olduğu için çok hoşuma gitti hele hava eüzgarlıysa müthiş oluyor tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kız parfümü değil mi hoxcam
Haklısın hocam, yayılımı ve kalıcılığı iyi olsun demişim, de yazlık parfümler genelde pek böyle olmuyor. Bakacağım hocam, teşekkür ederim fikirlerin için.Yazdıklarından tek yazlık olsun maddesine uymuyor hocam bu arada. Dior’dan geçtim biraz daha çiçeksi bir koku olduğu için çok hoşuma gitti hele hava eüzgarlıysa müthiş oluyor tavsiye ederim
Merhaba hocam, parfümün notalarını inceledim ve oldukça beğendim. Notlarıma aldım, en kısa zamanda gidip deneyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Hayır değil gayet Erkek parfümü, en yakın şubede deneyin seveceksiniz.
Olabilir, daha çok Ocean vibe'ı veren parfümler tercih ediliyor yaz ayları için. Lakin ben sürekli değiştirmek istemediğim için tek tür takılıyorum. Tamamen görecelidir bu olay nezdimde.Stronger With You gibi bir koku yaz için ağır olmaz mı hocam?
Emre Geldi, alberto sego, mfy, bunlara bak genel olarak bargelloya bakmaErkek yazlık, gündelik kullanım için ferah ve temiz kokan, kalıcılığı ve yayılımı iyi olan parfüm muadilleri arıyorum. Bu tür parfümlerin uygun fiyatlı alternatiflerini önerir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kesinlikle, yaz aylarında fresh ve okyanus esintili kokular daha popüler oluyor. Ama dediğin gibi, parfüm seçimi tamamen kişisel bir tercih meselesi.Olabilir, daha çok Ocean vibe'ı veren parfümler tercih ediliyor yaz ayları için. Lakin ben sürekli değiştirmek istemediğim için tek tür takılıyorum. Tamamen görecelidir bu olay nezdimde.