Neler Yeni

Muadil Parfüm Önerileri

ardv7x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Yaz kış diye ayrımıyorym. Kokusu güzel olanı sıkıyorum. Bu ara bu hoşuma gitti
Bu senin bileceğin iş, ama mesajımda da belirttiğim gibi yazlık bir parfüm arıyorum.

futrN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Fuat Turan
Bargello 509 Bir kaç kız arkadaşım kokusunu çok beğendi, tavsiyemdir.

SİRV3

80+
Önemli değil hocam.
Yazdıklarından tek yazlık olsun maddesine uymuyor hocam bu arada. Dior’dan geçtim biraz daha çiçeksi bir koku olduğu için çok hoşuma gitti hele hava eüzgarlıysa müthiş oluyor tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bargello 509 Bir kaç kız arkadaşım kokusunu çok beğendi, tavsiyemdir.
O kız parfümü değil mi hoxcam

futrN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Fuat Turan
Yazdıklarından tek yazlık olsun maddesine uymuyor hocam bu arada. Dior’dan geçtim biraz daha çiçeksi bir koku olduğu için çok hoşuma gitti hele hava eüzgarlıysa müthiş oluyor tavsiye ederim

O kız parfümü değil mi hoxcam
Hayır değil gayet Erkek parfümü, en yakın şubede deneyin seveceksiniz.

ardv7x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Haklısın hocam, yayılımı ve kalıcılığı iyi olsun demişim, de yazlık parfümler genelde pek böyle olmuyor. Bakacağım hocam, teşekkür ederim fikirlerin için.

Hayır değil gayet Erkek parfümü, en yakın şubede deneyin seveceksiniz.
Merhaba hocam, parfümün notalarını inceledim ve oldukça beğendim. Notlarıma aldım, en kısa zamanda gidip deneyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Emregeldi torino21 veya god of fire niche

orjinale gücün yetiyosa le beau le parfum

ardv7x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Durum güç yetmesiyle ilgili değil, niş parfüm olmadıkça dizaynır parfümün orijinalini almak bana pek mantıklı gelmiyor. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Stronger With You gibi bir koku yaz için ağır olmaz mı hocam?
Olabilir, daha çok Ocean vibe'ı veren parfümler tercih ediliyor yaz ayları için. Lakin ben sürekli değiştirmek istemediğim için tek tür takılıyorum. Tamamen görecelidir bu olay nezdimde.

ananas_suyu

80+ Bronze
Erkek yazlık, gündelik kullanım için ferah ve temiz kokan, kalıcılığı ve yayılımı iyi olan parfüm muadilleri arıyorum. Bu tür parfümlerin uygun fiyatlı alternatiflerini önerir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Emre Geldi, alberto sego, mfy, bunlara bak genel olarak bargelloya bakma

ardv7x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda
Olabilir, daha çok Ocean vibe'ı veren parfümler tercih ediliyor yaz ayları için. Lakin ben sürekli değiştirmek istemediğim için tek tür takılıyorum. Tamamen görecelidir bu olay nezdimde.
Kesinlikle, yaz aylarında fresh ve okyanus esintili kokular daha popüler oluyor. Ama dediğin gibi, parfüm seçimi tamamen kişisel bir tercih meselesi.

Top Bottom