Arama sonuçları: *

1. O

PAROLANIZIN SÜRESİ DOLDU,DEĞİŞTİRİLMELİ.

Denedim bu olmadı bende
  2. O

PAROLANIZIN SÜRESİ DOLDU,DEĞİŞTİRİLMELİ.

Merhabalar dostlar bilgisayarımı açarken böyle bir hata alıyorum tamam dediğimde şifre sıfırlama ekranına atıyor eski şifreyi istiyor ama eski şifremi hatırlamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
  3. O

İLK DEFA PS ALACAĞIM YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ

Tamamdır teşekkür ederim
  4. O

Bu cuh olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?
  5. O

Arkadaşlar herkese merhaba, daha önce ps almadım neye dikkat edilmesi gerekir vs hakim değilim. Yeni bilgisayar aldığım için eskini satıyordum. Sarı sitede biri takas diye sormuş ama acaba linkini paylaşsam bir bakabilir misiniz? Eke koyduğum fotoğraf benim pc özellikleri Linkte arkadaşın PS4...
  6. O

MICROSOFT FLIGHT SIM BAĞLANTI HATASI

Herkese merhabalar arkadaşlar. Oyuna girdikten sonra sürekli internet bağlantı kopma hatası alıyorum. Tekrardan bağlanıyor fakat sürekli kopma yaşıyorum. Online oynadığım içinde diğer oyuncuların isimleri vs gözükmüyor bir çözümü olan ya da daha önce denk gelen oldu mu ?
  7. O

BİLGİSAYAR KENDİNİ RESETLİYOR

İkiside 600 watt 1744694255 Diğerini 5 yıl önce almıştım hazır sistemi alırken sanırım aynı değildir
  8. O

Normal sallıyorum youtube da video izliyorum sorun olmuyor mesela pc yi aldığım ilk gün oyunları indirmek için sabaha kadar açık bıraktım pc kapanmamıştı ama oyun oynadığım zaman ortalama 10-15 dakika süre geçirince oyunda pc kendini resetliyor 1744651788 Eski pc nin psu hala duruyor ona takıp...
  9. O

O görsel de var 120 fps yazıyor da boyut büyük diyor yükletmiyor buraya
  10. O

Ya beklemek istemiyorum hocam ondan aldım da böyle uğraşacağımı bilsem almazdım 1744612858 Testi yaptım sonuçlar böyle
  11. O

Hayır dc ve oyun açık başka bir şey yok
  12. O

Bunu da deneyeyim tekrardan
  13. O

Bütün kablolamaları kontrol ettim yerine oturmayan ya da takılı olmayan bir şey yok görünürde 1744555686 Evet evet bunları yaptım 1744555702 Yapayım
  14. O

Neyini kontrol etmem gerekiyor çok hakim değilim kurulumu onlar yaptı ben sadece ekran kartını ve kule tipi soğutucuyu taktım
  15. O

Bilgi sahibi kimse yok mu acaba
  16. O

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce böyle bir sistem aldım dün geldi kule tipi soğuyucuyu ve ekran kartını ben takıp kullanmaya başladım. Fanları kontrol ettiğimde çalışmayan bir fan yok. Isı değerlerini kontrol ettim ortalama CPU VE GPU 65 derecelerde oyun oynarken. Ama oyundayken bilgisayar...
  17. O

Bilgisi olan varsa destek olabilir mi lütfen
  18. O

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce böyle bir sistem aldım dün geldi kule tipi soğuyucuyu ve ekran kartını ben takıp kullanmaya başladım. Fanları kontrol ettiğimde çalışmayan bir fan yok. Isı değerlerini kontrol ettim ortalama CPU VE GPU 65 derecelerde oyun oynarken. Ama oyundayken bilgisayar...
  19. O

HAZIR SİSTEM İÇİN YARDIM LÜTFEN

başka makul başka sitelerde var mı acaba bu tarz muadil sistem
  20. O

HAZIR SİSTEM İÇİN YARDIM LÜTFEN

o sistemi gördüm bana en mantıklısı o geldi ama onda harici almam eklemem yapmam gereken bir şey var mı çok hakim olmadığım için soruyorum da
Geri