BİLGİSAYAR KENDİNİ RESETLİYOR

okanumulu

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce böyle bir sistem aldım dün geldi kule tipi soğuyucuyu ve ekran kartını ben takıp kullanmaya başladım. Fanları kontrol ettiğimde çalışmayan bir fan yok. Isı değerlerini kontrol ettim ortalama CPU VE GPU 65 derecelerde oyun oynarken. Ama oyundayken bilgisayar kendini resetliyor bilgisayar geldiğinde kendi ssdimi taktım fakat formatlayıp kullanıyorum yinede aynı durum devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor ya da sorun nerede olabilir yardımcı olabilir misiniz

Ekler

• IMG_1363.png
    IMG_1363.png
    470.8 KB · Hit: 54
Benim aklıma kısa devre yapması geldi. Kasayı açıp bir daha kontrol edebilirmisiniz?
(Yanlış kategori)

Neyini kontrol etmem gerekiyor çok hakim değilim kurulumu onlar yaptı ben sadece ekran kartını ve kule tipi soğutucuyu taktım
anakart bağlantıları ve şüpheli bir yerin olup olmadığını

anakart bağlantıları ve şüpheli bir yerin olup olmadığını
Bütün kablolamaları kontrol ettim yerine oturmayan ya da takılı olmayan bir şey yok görünürde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal macun sürdün mü? Kule tipi soğutucu altında jelatin varsa kaldırdınız mı?
Evet evet bunları yaptım

Bı furmarj testi yapsana
Yapayım

Bütün kablolamaları kontrol ettim yerine oturmayan ya da takılı olmayan bir şey yok görünürde

Evet evet bunları yaptım

Yapayım
ekran kartını çıkarıp bir daha taakrmısın? temassızlık var gibi

Tamam git PC ye furmark uygulamasını yükle çalıştır 10 dk boynca bu 10dk içinde görüntü giderse PSU yani yetersiz güç var demek . Görüntü gitmez de sıcaklıkları incele sıcaklıklar 90 derecelre çıkarsa soğutmadan kaynaklı bir sorun vardır

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce böyle bir sistem aldım dün geldi kule tipi soğuyucuyu ve ekran kartını ben takıp kullanmaya başladım. Fanları kontrol ettiğimde çalışmayan bir fan yok. Isı değerlerini kontrol ettim ortalama CPU VE GPU 65 derecelerde oyun oynarken. Ama oyundayken bilgisayar kendini resetliyor bilgisayar geldiğinde kendi ssdimi taktım fakat formatlayıp kullanıyorum yinede aynı durum devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor ya da sorun nerede olabilir yardımcı olabilir misiniz

@Emre Zengin

oyun oynarken arkadan youtube videosu falan açık mı

Geri