Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Razer Viper V3 Hyperspeed mouse um çalışmıyor

garantiye yolladım cevap bekliyorum en az 20 işi günü kafadan sürer gelişmeleri aktaracağım lütfen forumu kapatmayın
  2. E

hayır asla 1743454518 anladım support ile desteğe geçicem önce onun için çabalıyorum dün mail attım bugun de siteden bakıyorum ama muhtemelen sonu servis olacak sanmıyorum yenisini yollayacaklarını baya bekleyip servis ücreti çıkaracaklar bedavadan ama hadi hayırlısı
  3. E

1 aydan önce gelmez yedek mouse yok acil çözüm bulmam lazım umarım başka yaşayan yazar da çözeriz :/ sana desteklerin için teşekkür ederim dostum emeğine sağlık sağ ol iyi bayramlar
  4. E

dostum tekrar merhaba iyi akşamlar programı buldum fakat bu aşamada sadece dongle ı çıkarığ takınca tepki veriyor on/off düğmesini yukarı aşağı oynatıyorum algılamıyorum yani ileri gidip sonraki sitede bana resimle gösterilen aşamaya geçemiyorum
  5. E

SYnapse 3 kullanıyordum 4 ü indirdim değişmedi deeiğini eve gidince deneyim döneceğim çok saol
  6. E

var fakat garantiye gitmeden daha farklı bir çözüm bulunamaz mı ?
  7. E

Merhaba Bayramınız mübarek olsun. Razer mouse um garip bir şekilde bilgisayarla bağlantısını kesti, aygıt yöneticisinde gözüküyor pilde sorun yok yeni pil taktım doungle ı çıkardım taktım sorunu çözemedi razer synapse uygulamasında mouse gözükmüyor hiç bir tepki vermiyor ilk önce dün gece oyun...
Top Bottom