Neler Yeni

Yardım Razer Viper V3 Hyperspeed mouse um çalışmıyor

ENC0RE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğulcan Doğan
Merhaba Bayramınız mübarek olsun. Razer mouse um garip bir şekilde bilgisayarla bağlantısını kesti, aygıt yöneticisinde gözüküyor pilde sorun yok yeni pil taktım doungle ı çıkardım taktım sorunu çözemedi razer synapse uygulamasında mouse gözükmüyor hiç bir tepki vermiyor ilk önce dün gece oyun oynarken tekledi bi durdu çalıştı sonra tamamen cihaz tepkiyi kesti neden programı okumadığını çözemedim aygıt yöneticisinden kaldırdım geri yükledim ama değişen hiç bir şey olmadı. ayrıca farklı bir cihazda denedim yine aynı değişen bir şey yok mouse da ne ışık sensör yanıyor veya bir tepki yok hiç bir şekilde yanıt vermiyor mouse sorun ne olabilir ne yapabilirim

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
Merhaba Bayramınız mübarek olsun. Razer mouse um garip bir şekilde bilgisayarla bağlantısını kesti, aygıt yöneticisinde gözüküyor pilde sorun yok yeni pil taktım doungle ı çıkardım taktım sorunu çözemedi razer synapse uygulamasında mouse gözükmüyor hiç bir tepki vermiyor ilk önce dün gece oyun oynarken tekledi bi durdu çalıştı sonra tamamen cihaz tepkiyi kesti neden programı okumadığını çözemedim aygıt yöneticisinden kaldırdım geri yükledim ama değişen hiç bir şey olmadı. ayrıca farklı bir cihazda denedim yine aynı değişen bir şey yok mouse da ne ışık sensör yanıyor veya bir tepki yok hiç bir şekilde yanıt vermiyor mouse sorun ne olabilir ne yapabilirim
garantisi var mı

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
var fakat garantiye gitmeden daha farklı bir çözüm bulunamaz mı ?
razer viper v3 hyperspeed için update aracı vardı internette onu indirip güncellemeyi deneyin

ENC0RE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğulcan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
razer viper v3 hyperspeed için update aracı vardı internette onu indirip güncellemeyi deneyin
SYnapse 3 kullanıyordum 4 ü indirdim değişmedi deeiğini eve gidince deneyim döneceğim çok saol

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep

ENC0RE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğulcan Doğan
dostum tekrar merhaba iyi akşamlar programı buldum fakat bu aşamada sadece dongle ı çıkarığ takınca tepki veriyor on/off düğmesini yukarı aşağı oynatıyorum algılamıyorum yani ileri gidip sonraki sitede bana resimle gösterilen aşamaya geçemiyorum

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    18.2 KB · Hit: 7

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
dostum tekrar merhaba iyi akşamlar programı buldum fakat bu aşamada sadece dongle ı çıkarığ takınca tepki veriyor on/off düğmesini yukarı aşağı oynatıyorum algılamıyorum yani ileri gidip sonraki sitede bana resimle gösterilen aşamaya geçemiyorum
o zaman garantiye gönder bence

ENC0RE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğulcan Doğan
o zaman garantiye gönder bence
1 aydan önce gelmez yedek mouse yok acil çözüm bulmam lazım umarım başka yaşayan yazar da çözeriz :/ sana desteklerin için teşekkür ederim dostum emeğine sağlık sağ ol iyi bayramlar

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
1 aydan önce gelmez yedek mouse yok acil çözüm bulmam lazım umarım başka yaşayan yazar da çözeriz :/ sana desteklerin için teşekkür ederim dostum emeğine sağlık sağ ol iyi bayramlar
bazı kişiler daha hafif olsun diye büyük pil yerine küçük pil takıp alüminyum folyo sıkıştırıyordu öyle bir şey denediniz mi hiç?

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
kerim deveci
Cihaz bozulmuş hocam buradan çözülecek sorun değil razer benim bildiğim servise göndermeden yenisini gönderir (pek bilmiyorum çıkarım yapıyorum) siz garanti ile iletişime geçin kısaca

ENC0RE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğulcan Doğan
bazı kişiler daha hafif olsun diye büyük pil yerine küçük pil takıp alüminyum folyo sıkıştırıyordu öyle bir şey denediniz mi hiç?
hayır asla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz bozulmuş hocam buradan çözülecek sorun değil razer benim bildiğim servise göndermeden yenisini gönderir (pek bilmiyorum çıkarım yapıyorum) siz garanti ile iletişime geçin kısaca
anladım support ile desteğe geçicem önce onun için çabalıyorum dün mail attım bugun de siteden bakıyorum ama muhtemelen sonu servis olacak sanmıyorum yenisini yollayacaklarını baya bekleyip servis ücreti çıkaracaklar bedavadan ama hadi hayırlısı

ENC0RE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğulcan Doğan
garantiye yolladım cevap bekliyorum en az 20 işi günü kafadan sürer gelişmeleri aktaracağım lütfen forumu kapatmayın

Top Bottom