Arama sonuçları: *

1. T

20.000 sistem önerisi

20.000tl butcem var 25k zorlayabilirim ama dahası olmaz önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim. Cok ağır oyunlar oynamıyorum, genelinde rekabetçi oyunlar. Ara sıra solidworks uygulamasını da kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. T

B450m gaming üzerine kac sata ssd takılır

Tamamdir hocam takip ederim sağ olasin 1744273205 Gigabyte b450m gaming
  3. T

Hocam maksimum 1000tl vermek istiyorum butcem pek yok. 2. el de bana uyar ama biraz inceledim ve 2. El fiyatları neredeyse 0 fiyatlarıyla eşdeğer, sebebini anlayamadığım şekilde bir pahalilik var. O civarda önerebileceğiniz bir ssd var mıdır? Bu arada m2nin daha kaliteli olduğunu biliyorum ama...
  4. T

B450m gaming anakartimin üzerinde 240gb sata ssd bulunuyor ve bana yetersiz kalıyor. Ben de yeni bir ssd almak istiyorum ama m2 ssd satadan daha pahali anladığım kadariyla. O yüzden anakartima fazladan sata ssdi takabilir miyim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  5. T

Content manager fatal error hatasi

Hocam denedim olmadı ama teşekkürler
  6. T

Tamam hocam sağ olasin yine de
  7. T

Hocam internet hızım çok kötü :D farklı bir cozumumuz var mı veya sil yükle yaparsam kesin duzelir mi ona göre yapalim
  8. T

Evet hocam oyuna girdim oynuyorum fakat content manager olmuyor
  9. T

Arkadaşlar pc değiştirdiğim için assettoyu yeni cihazima kurdum steamden oyuna girebiliyorum ancak content manager kullanarak girmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum, c++ ve direktx pcde mevcut ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
  10. T

Bilgisiz bir sekilde bunu toplamayi dusundum onerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar 15000 tl kasa ve monitör toplamak istiyorum 2. Elden böyle bir şey toplamayı dusundum sizce bu fiyata daha iyisini alabilir miyim veya bunun dengini biraz daha uygun çözebilme imkanımız var mı bu konular hakkında bilgisiz sayılırım. Oyunlarda o kadar üst düzey performans istemiyorum...
Geri