Arkadaşlar pc değiştirdiğim için assettoyu yeni cihazima kurdum steamden oyuna girebiliyorum ancak content manager kullanarak girmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum, c++ ve direktx pcde mevcut ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Assetto corsayı indirim menüsünde gezenimeniz falan lazım oyuna girmeniz lazım asetto corsa klasörü oluşması için yaptınızmıAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar pc değiştirdiğim için assettoyu yeni cihazima kurdum steamden oyuna girebiliyorum ancak content manager kullanarak girmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum, c++ ve direktx pcde mevcut ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Evet hocam oyuna girdim oynuyorum fakat content manager olmuyorAssetto corsayı indirim menüsünde gezenimeniz falan lazım oyuna girmeniz lazım asetto corsa klasörü oluşması için yaptınızmı
sil yükle yap belki o zaman düzelirEvet hocam oyuna girdim oynuyorum fakat content manager olmuyor
Hocam internet hızım çok kötüsil yükle yap belki o zaman düzelir
ben o hatayı asetto klasörü oluşturmadığım zaman alıyodum
hiç bilmiyorum bende aynı hatayı alma sebebimi söyledim ama sende sebep aynı değilHocam internet hızım çok kötüfarklı bir cozumumuz var mı veya sil yükle yaparsam kesin duzelir mi ona göre yapalim
Tamam hocam sağ olasin yine dehiç bilmiyorum bende aynı hatayı alma sebebimi söyledim ama sende sebep aynı değil
Alıntıyı görüntüle
Hocam denedim olmadı ama teşekkürler
İndirip system 32 ye atmayı deneyin sorun çözülecektir