Arama sonuçları: *

1. Z

Black Desert Online Ücretli mi Ücretsiz mi?

Black Desert Online'ı Steam üzerinden para ile satın alabiliyorsunuz ancak kendi sitesinden ücret ödemeden oyunu indirip oynaya biliyorsunuz bu oyun ücretli mi yoksa ücretsiz mi açıklığa kavuştura bilirmisiniz? ücretsiz ile ücretli versiyonları arasında hangi farklar vardır?
  2. Z

HDMI 2.0 Destekli Monitöre 2.1 Kablo Uyar mı?

Merhabalar, Ekran kartım RX 6800 ve 2.1 HDMI portuna sahip, alacağım monitör ise 2.0 HDMI portuna sahip Ekran kartına uyumlu olduğu için 2.1 HDMI kablosu alsam 2.0 HDMI portuna sahip monitöre takılır mı?
  3. Z

Yardım AM5 sistem anakart önerisi.

Biostar B650MT anakart aldım ve gayet kaliteli bir marka model, fiyatı ucuz istersen alabilirsin
  4. Z

SSD uçlarına göre anakart veya SSD soketi almalı mıyım?

yardımın için teşekkür ederim :) ben şuanda herhangi bir M2 2280 SSD alıp anakart'ıma takabilirim değil mi 1744058623 ben şuanda herhangi bir M2 2280 SSD alıp anakart'ıma takabilirim değil mi alacağım anakart'ıma bu uyumlu olursa tabii ki
  5. Z

yani ben 2280 uyumlu bir anakart aldığımda 2280'in ucu fark etmeksizin hepsini takabiliyorum öyle mi?
  6. Z

reis bu anakart'ta M uç mu lazım yoksa B uç mu o nerede yazıyor
  7. Z

anakartıma hangi ssd uyumlu nereden bileceğim 2.el bilgisayar topluyorum anakartım daha belli değil,yazın çalışıp toplayacağım için anakarta o zaman karar vereceğim
  8. Z

bildiğimiz üzere her işlemciye farklı anakart gerekli, peki bu SSD için geçerli mi? bir SSD'nni B ve M gibi uçları olabiliyor, anakartın üstünde bulunan sokete her uç girer mi yoksa SSD ucuna göre anakart almalı mıyım?
  9. Z

Çözüldü✓ Core i5 12400F mi yoksa ryzen 5 5600x mi daha iyidir? ekran kartı: RX 5700XT

Reis araştırdığım tüm RYZEN 7 işlemciler RYZEN 5 7500F'ten daha pahalı,daha fazla verip daha kötüsünü de alabilirdim ama 7500F'te kalacağım fiyat performans ürünü sonuçta
  10. Z

Işlemci gibi ekran kartına özel anakart gerekli mi?

bu ssd'lerin uçları değişiyor M ve B falan oluyor, bunun anakart üstündeki soket girişi için bir önemi var mı?
  11. Z

reis 2.el alacağım sıkıntı yok, 2.'e uzay montaj pc toplayacağım
  12. Z

4.000₺
  13. Z

peki ssd için bir zorunluluk var mı,rastgele bir m2 ssd alsam sorun olur mu
  14. Z

yani am5 bir anakart alsam tüm ekrna kartlarında kullanabilirim değil mi
  15. Z

Çözüldü✓ RTX 5070 MI RX 9070 XT mi almak mantikli

internetten karşılaştırmalarına bak reis,hangisi diğerine göre daha çok fps veriyorsa onu al
  16. Z

işlemcim: RYZEN 5 7500F ekran kartım: AMD RX 5700XT her işlemci için ayrı anakart gerekiyor peki ekran kartı için böyle bir zorunluluk var mı onu öğrenmek istiyorum anakartın işlemci gereği AM5 olması lazım
  17. Z

Çözüldü✓ Core i5 12400F mi yoksa ryzen 5 5600x mi daha iyidir? ekran kartı: RX 5700XT

kral uzun bir araştırma yaptım arkadaşın söylediği gibi R5 7500F çok daha iyiymiş ve çoğu R7 serisi işlemciye taş çıkartıyor, R5 serisinde bulunan işlemcilerin hepsinden daha güçlü 5600'ü katlıyor R5 7500F işlemcisi
  18. Z

kanka 5600'ün altına düşmeyi düşünmüyorum ve büyük ihtimalle 5600X alıcam çünkü İ5 12400F ile arasında pek fazla FPS farkı yok,hatta 5600X ve İ5 12400F arasında bayağı fiyat farkı var 1743886646 reis bilgisayarı hemen toplamayacağım yazın çalışarak kazandığım para ile biriktirdiğim parayı...
  19. Z

bunu biliyorum,daha anakarta bakmadım önce önemli olanları belirliyorum sonuçta anakartı belirledikten sonra beğendiğin işlemci ve ekran kartı uymayında ne anlamı kalırki
  20. Z

işlemciye çok fazla para vermek istemiyorum 7500F mi daha iyidir yoksa 5600X mi?
Geri