Yardım AM5 sistem anakart önerisi.

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
Bütçe
5000
Yeni bir AM5 sistem toplamayı düşünüyorum, düşündüğüm işlemci Ryzen 5 7500F, 32GB ram ve RX 9060 XT almayı planlıyorum. Anakart konusunda önerebileceğiniz ucuz F/P bir model var mı? Anakartta WiFi olması tatlı olur ama bir zorunluluk değil. Bütçem çok yok 5K civarında bir şeyler arıyorum ve TYPE-C portu olmasını istiyorum. Bildiğiniz kaliteli ve fiyatına göre uygun anakartları önerebilir misiniz?

Yeni bir AM5 sistem toplamayı düşünüyorum, düşündüğüm işlemci Ryzen 5 7500F, 32GB ram ve RX 9060 XT almayı planlıyorum. Anakart konusunda önerebileceğiniz ucuz F/P bir model var mı? Anakartta WiFi olması tatlı olur ama bir zorunluluk değil. Bütçem çok yok 5K civarında bir şeyler arıyorum ve TYPE-C portu olmasını istiyorum. Bildiğiniz kaliteli ve fiyatına göre uygun anakartları önerebilir misiniz?
Bütçe 1K falan atar mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi Yok Type-C port yok

bu fiyattaki anakartlarda zaten yok ki o özellikler
onlar olmazsa ölmeyeceği için bu fiyata en f/p anakart bu
6K Var Bütçe atarsa
Evet yok hocam
Sizde anakart kötü olmasın ölmeseisn diye bunu önerin

Bütçe 1K falan atar mi

Wifi Yok Type-C port yok
Bütçe arttırılabilir, çok uçmasın yeter hocam.

Konu mesajında da bahsettiğim gibi WiFi zorunlu değil ama olması benim için hoş olurdu. TYPE-C olmasını WiFi'dan daha çok isterim ama. Malum UBS-A'dan USB-C'ye geçiş oluyor...

Bu kartları düşünüyorum şu anda. Ufak bir araştrdım ve bunları buldum.

Kartların kalitesini vs. bilmediğim için açtım konuyu, benim için en önemli olan kartın kalitesi. Kalite önemli derken gidip 20.000₺'lik anakart alabilirim değil de yani :)

Bütçe arttırılabilir, çok uçmasın yeter hocam.

Konu mesajında da bahsettiğim gibi WiFi zorunlu değil ama olması benim için hoş olurdu. TYPE-C olmasını WiFi'dan daha çok isterim ama. Malum UBS-A'dan USB-C'ye geçiş oluyor...

Bu kartları düşünüyorum şu anda. Ufak bir araştrdım ve bunları buldum.

Kartların kalitesini vs. bilmediğim için açtım konuyu, benim için en önemli olan kartın kalitesi. Kalite önemli derken gidip 20.000₺'lik anakart alabilirim değil de yani :)
asus prime b650m-k al geç...

Biostar B650MT anakart aldım ve gayet kaliteli bir marka model, fiyatı ucuz istersen alabilirsin

Geri