Arama sonuçları: *

1. emirexin

Kaliteli Korku oyunu önerisi

Visage,the dark occult
  2. emirexin

Hocam ne kadar cok oyun bitirmis ve oynamis oldugumu öneriler geldikce anliyorum 🙂 teşekkürler yine de gercekten atmosferi guzel bir oyundu 1748361717 Teşekkürler birkac bilmedigim oyunlar vae bakayim onlara
  3. emirexin

Bakacagim hocam akşam sağolun 🙂🙂 1748339205 Önerilere ihtiyacimiz var hocam çoğu ünlü korku oyununu oynamis biri olarak 1748339242 İkisini de bitirdim hocam ya sonra 4 e basladim onu da 2 defa bitirdim sağolun yine de 1748339265 İkisini de biliyorum oynadim :(( teşekkürler
  4. emirexin

O zaman oynadiktan sonra yaziyorum bu gece sağolun hocam oyle bir oyun istiyorum tam olarak 😃😃 1748337897 Hocam bu arada oynadım biraz devam da edecegim uygun bir zaman da da benim aradığım daha cok hikayesel psikolojik bir oyun bulamadim bir turlu ya
  5. emirexin

Bu gece oynayacagim hocam dediginiz uzun zamandir istedigim bir seydi tesekkur ederim 🙂🙂 1748114328 Hocam butun sonlariyla beraber bitirdim ve boşluğa düştüm ondan sonra oynadigim oyunlara da yazdim yine de teşekkür ederim gerçekten bir şaheser silent hill 1748114356 Goz atacağım hocam bunlara...
  6. emirexin

Sh pt iptal edildiği icin herhangi bir oynama imkanı var mi oyunun sadece demosu bir sure yayinda kaldi ve gitti siz oyuna ulaşabiliyor musunuz? Keske oyun tam surum olarak çıksaydı en cok istedigim oyunlardandi tam surum olarak boyle bir sh oyunu oynamak..
  7. emirexin

Selamlar cok fazla korku oyunu oynamis biri olarak kaliteli ve gercekten tirsarak oynadigim bir korku oyunu uzun zamandır oynamiyorum boyle atmosferi iyi olan korkutucu bir oyun oneriniz var mi ? Bu arada indie tarzi vs her tarz korku oyunu olabilir.Oynadigim oyunlar:re4,sh2,visage,outlast 1-2...
  8. emirexin

Pc YouTube ana sayfa boyut sorunu

Hocam yakınlaştırma veya bir şey değişmedim youtube kendi kendine yapti anlayamadım özel çözünürlükte kullanmiyorum 1920x1080 masaüstü çözünürlüğüm daima 1745162845 Yani monitörümun çözünürlüğü hep ayniydi..
  9. emirexin

Ayarinin olmamasi cok saçma..umarim
  10. emirexin

Ya oyun oynarken 2k yapiyorum da onun haricinde monitorun ana çözünürlüğü son bir hafta oldu diğer her şey normal görünüyor
  11. emirexin

Selamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim
  12. emirexin

Gamepad almak istiyorum ?

Belki de önyargimdir farkli marka gamepadlere karsi haklı olabilirsiniz bir sey diyemiyorum xbox gamepad ile bir suru oyun bitirdim üzmedi beni denemek gerek ..
  13. emirexin

Tutuş hissiyati yapısı gereği dualsense i tercih ederim ama xbox ya da ps gamepad i dışında ki markalar da pek güven vermiyor benim için açıkçası
  14. emirexin

Hocam xbox controller kullaniyorum memnunum ama şuan değişim imkanim olsa ps5 gamepad i ile değiştirirdim
  15. emirexin

Arsenal ucl alabilir mi

Yari finalde psg belli olmaz ama olasi bir finalde Barça kupayi alir diyorum
  16. emirexin

The Last Of Us Part II Güncelleme sonrası optimizasyon sorunu

Oyunu 2k da çalıştırmayı deneyebilirsin ben 3070 kartla 1920x1080 de iyi performans alamiyorum islemci kullanımım 90 larda takiliyor 2k da bile 60-70 in altina pek düşmüyor
  17. emirexin

Hikayeli Oyun Serisi Önerisi

The wolf among us, alan wake 1-2 sirasiyla oynayabilirsin çok güzel oyundur.Silent hill 2 psikolojik olarak etkileneceğin bir oyun seveceğini düşünüyorum life is strange guzel oyundur
  18. emirexin

Tlou-2 göstergeler düzgün görünmüyor

Oyunu nerden edindiniz dosyalarda bir sikinti olabilir
  19. emirexin

Last of us part II görüntü titremesi sorunu

Hocam cevabiniz icin çok teşekkürler öncelikle dediğiniz önerilerdeki her şeyle oynadim ama yine de bu istemsiz olarak oluşuyor bu ortaya çıkan görüntü dedikleriniz yardimci oldu ama hala istediğim sonucu alamiyorum oyun kaynakli mi bir sorun acaba.G-sync desteklemiyormus ne yazik ki dlss fsr...
  20. emirexin

Last of us part II görüntü titremesi sorunu

Selamlar.Oyunda bu tarz teller olsun zemin yuzeyleri olsun kamerayi hareket ettirdiğim zaman titreme tarzi şeyler oluyor bunun için bir çözüm ya da ayar var mi nvidia app guncelleme sonrasi oyunu app e ekleyip optimize ayarlar ile de denedim ama daha kotu oldu eski ayarlarima geri döndüm...
Geri