emirexin
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
monitörün çözünürlüğü düşmüş olabilirSelamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim
aynısı bende de oldu çözerler umarım.Selamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim
öyle olsaydı sağ üstte büyüteç gözükürdüCTRL ye basılı tutup scrol ile oyna belki ondan kaynaklanıyordur. Ara sıra yaşıyorum.
EDİT : Benim de anasayfamda 3 tane video var şimdi fark ettim... Ben genel olarak yüksek zoom da kullandığımdan kaynaklanıyor sanıyordum.
aspect ratio oranından olabilirmi yada özel çözünürlük kullanıyor olabilirsiniz veya genişletilmişSelamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim
Hocam yakınlaştırma veya bir şey değişmedim youtube kendi kendine yapti anlayamadım özel çözünürlükte kullanmiyorum 1920x1080 masaüstü çözünürlüğüm daimaöyle olsaydı sağ üstte büyüteç gözükürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aspect ratio oranından olabilirmi yada özel çözünürlük kullanıyor olabilirsiniz veya genişletilmiş
Yani monitörümun çözünürlüğü hep ayniydi..Ekran çözünürlüğündendir.