Pc YouTube ana sayfa boyut sorunu

emirexin

80+
Reaksiyon skoru
18
Selamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim

Ekler

• IMG_20250417_023548.jpg
    IMG_20250417_023548.jpg
    2.9 MB · Hit: 43
Selamlar YouTube ekranima eskiden 5 video sigarken gecen hafta 4 e düştü ve bugun gördüğümde 3 e düştüğünü gördüm ve çok kötü gözüküyor bunun boyutunu ayarlamanin bir yolu yok mu yani neden anlayamadim
aynısı bende de oldu çözerler umarım.

CTRL ye basılı tutup scrol ile oyna belki ondan kaynaklanıyordur. Ara sıra yaşıyorum.
EDİT : Benim de anasayfamda 3 tane video var şimdi fark ettim... Ben genel olarak yüksek zoom da kullandığımdan kaynaklanıyor sanıyordum.

CTRL ye basılı tutup scrol ile oyna belki ondan kaynaklanıyordur. Ara sıra yaşıyorum.
EDİT : Benim de anasayfamda 3 tane video var şimdi fark ettim... Ben genel olarak yüksek zoom da kullandığımdan kaynaklanıyor sanıyordum.
öyle olsaydı sağ üstte büyüteç gözükürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aspect ratio oranından olabilirmi yada özel çözünürlük kullanıyor olabilirsiniz veya genişletilmiş

öyle olsaydı sağ üstte büyüteç gözükürdü

aspect ratio oranından olabilirmi yada özel çözünürlük kullanıyor olabilirsiniz veya genişletilmiş
Hocam yakınlaştırma veya bir şey değişmedim youtube kendi kendine yapti anlayamadım özel çözünürlükte kullanmiyorum 1920x1080 masaüstü çözünürlüğüm daima

Ekran çözünürlüğündendir.
Yani monitörümun çözünürlüğü hep ayniydi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,992
Üyeler
187,131
Son üye
Reelperest
Geri