Arama sonuçları: *

1. CrowCante

La Belle Paradise Garden VS Le Beau Paradise Garden

Başlıktaki 2 parfüm arasındaki farkı tam olarak bilen var mı ? Yaz için parfüm almak istiyorum hangisini alayım sizce ??
  2. CrowCante

Pirinç Unu / Cream Of Rice Genel + Aroma/Marka Önerisi

bal ve meyvelerle pirinç ununu süsleyincede yenilebilir bi hale gelmiyor o lapa şey gram güzel değil eğer açlık seviyesinde yaşamıyosan 1 öğün için ortalama 20tl vermek " onlara o parayı verme " denilcek bi şey değil gayet makul fiyatları arada bi alınır
  3. CrowCante

Rice cream nerden alayım ?

genel konu açtım
  4. CrowCante

Pirinç Unu / Cream Of Rice Genel + Aroma/Marka Önerisi

Selam herkese, pirinç unu markaları hakkında bilgi ve aroma önerisi vereceğim. Bilinen 3 markadan bahsedicem. Protein Ocean / Hiq / Grizzone Hiq -> Servis Başı 18 TL -> Chocolate hazelnut / Biscuits = İndirim kodu : hiq10 Çoğu kişinin bildiği hammadde konusunda kaliteli olan reklamlarla ön...
  5. CrowCante

yukardada yazdığım gibi puding yapar gibi yapıp tatlı niyetine yiyorum 1 ölçekte ortalama 170 kalorisi var 2 bardak az yağlı sütle yapıyorum total kalori 250 oluyor 0 gram şekerle güzel bi tatlı seçeneği 1 ölçeğini tencereye koyuyorum üzerine 2 bardak süt kısık ateşte ortalama 6-7dk pişiriyorum...
  6. CrowCante

grizzoneu da denedim kıvam olarak en iyisi bu şuanda beyaz dubai çikolatası ve karameli denedim 2aroma daha deneyeceğim beyaz dubainin pek alakası yok ama tatlı hoş bi aroma karamelli gayet güzel alınır şuan da indirimde bi ara genel bi konu oluşturucam rice cream hakkında detaylı yorumlarım...
  7. CrowCante

Spicefity kurulum hatası

BOM: read C:\Users\pc\AppData\Roaming\Spotify\prefs: Yanlış işlev. diye bi hata alıyorum temayı özelleştirmek için spicefity kurmaya calıstıgımda bilen var mı ? 1745526616 spicetify********
  8. CrowCante

Bol eşofman için çözüm

PASDUPASUJF=AWPSIKFDĞWASIKDFĞPWASIDF 1745341496 terzi çok mantıklı o an beynim çalışmadı stres ve korkudan kusura bam terzi çok mantıklı kusura bakmayın beyler o an stresten korkudan beynim çalışmadı eyvallah
  9. CrowCante

Bol eşofman için çözüm

Bol paça baggy eşofman aldım fakat bedeni çok büyük geldi. Onun olayı o zaten vb. demeyin biliyorum normalden de büyük geldi. Ne yapabilirim iade harici nasıl değerlendirip kullanabilirim.
  10. CrowCante

Acer Nitro Isı Sorunu: Çözüm Önerileri

servise değilde tanıdığınız bir bilgisayarcı vb varsa ona götürebilirsin servisler çok ilgili olmuyor bu tarz şeylerde eğer tanıdığın birisi yoksa götürmek çok mantıklı değil ama
  11. CrowCante

Acer Nitro Isı Sorunu: Çözüm Önerileri

macunun dışarı taşmış olabilir diyo arkadaş
  12. CrowCante

Hepsiburada üzerinden aldığım parfüm sahte olabilir mi?

olabilir bu tarz parfümleri daha bilindik yerlerden ya da elden alman daha doğru olur
  13. CrowCante

hiç almadım doğrudur hocam afiyet olsun denerim param iade edilirse inşallah
  14. CrowCante

Hepsijet gönderim iptal oldu

Grizzone'den aldığım ürünün teslimat kodu bu gün geldi bende kargo'da geldi sandım fakat hiç ses yoktu. Takip numarasıyla sorguladım kargonun iptal olduğunu gördüm? Hiç bir haber verilmedi para iadesi hakkındada bir şey söylemediler daha önce başına gelen var mı? şikayetvardan şikayet gönderdim...
  15. CrowCante

1 ölçek rice creamı atıyorum üzerine 1.5 veya 2 bardak süt ekliyorum tadını ne kadar yoğun istiyorsam daha sonrasında puding yapar gibi kısık ateşte karıştırarak kıvam almasını bekliyorum 1745069363 grizzone'den aldığım ürün bana herhangi bir bilgi verilmeden iptal edildi. para iademide daha...
  16. CrowCante

5060ti 16gb alınır mı?

9070xt al bütcen varsa
  17. CrowCante

o dediginiz paketi siparis ettim zaten bildigim aromalar ama olsun bi de grizzoneden dubai cikolatası-tiramusu-karamel aldım denedikten sonra merak eden birisi olursa yorumlar yazarım
  18. CrowCante

İninal kart yerine alternatif öneriler ?

kankam valla adam akıllı kart yok piyasada nays onaylanması icin iscepten para göndermen lazım 1tl tutarında paycellde veli onayı istiyor flnfln alıcaksan pokus alabilirsin ya da naysı onaysız bi sekilde kullanabilirsin ne yapcagına baglı olarak ben babamın bana verdigi iscep kartını kullandım...
Geri