Acer Nitro Isı Sorunu: Çözüm Önerileri

ytMuRaT

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar benim bir acer nitro laptopum var. R5 5600h RTX 3060. Isınıyordu gittim termal macun aldım termal ped aldım yerli yerine yerleştirdim ısı sorunu halen devam ediyordu soğutucu aldım yetmedi kendim ek yaptım fakat ne yaparsam yapayım bu ısı gitmiyor oyunlarda drop yiyorum servis müşteri hatası diyip tekrar göderdi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar benim bir acer nitro laptopum var. R5 5600h RTX 3060. Isınıyordu gittim termal macun aldım termal ped aldım yerli yerine yerleştirdim ısı sorunu halen devam ediyordu soğutucu aldım yetmedi kendim ek yaptım fakat ne yaparsam yapayım bu ısı gitmiyor oyunlarda drop yiyorum servis müşteri hatası diyip tekrar göderdi.
pump out yapmış olabilir

pump out yapıyor olabilir sürdüğünüz macun nedir ?

macunu surerken yanlıs/az surmus olabılırsınız

servise değilde tanıdığınız bir bilgisayarcı vb varsa ona götürebilirsin servisler çok ilgili olmuyor bu tarz şeylerde eğer tanıdığın birisi yoksa götürmek çok mantıklı değil ama

macun chipten yanlara doğru yayılmış olabilir
Hocam onlara falan baktım her şey yerinde ve tam ama ilk aldığım zamanki ki termal pedleri sıvı gibiydi onlarda sıkıntı yoktu ısınıyordu fakat drop yemiyordum değiştirdim drop yemeye başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

macunu surerken yanlıs/az surmus olabılırsınız
Sanmam hocam yeteri kadar ve yayarak sürdüm

Hocam onlara falan baktım her şey yerinde ve tam ama ilk aldığım zamanki ki termal pedleri sıvı gibiydi onlarda sıkıntı yoktu ısınıyordu fakat drop yemiyordum değiştirdim drop yemeye başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanmam hocam yeteri kadar ve yayarak sürdüm
vırus taraması yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,654
Üyeler
174,210
Son üye
Tayfunx12