Arama sonuçları: *

1. F

Oyuncu koltugu önerisi

kanka şuan bile 3.000 tl veriyorum diye içim cız ediyor daha pahalısına gönlüm el vermez
  2. F

Oyuncu koltugu önerisi

teşekkür ederim hocam ben amazondan sipariş edeceğim umarım yaşadığın sorunları yaşamam https://arcus-www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu/dp/B0B9BWRQJV/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
  3. F

Hawk Fab V6 alınır mı ?

Selam iyi forumlar, Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem 2500-4000 tl arası. Ürün linki : https://arcus-www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu/dp/B0B9BWRQJV/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 Hawk fab v6 koltuğu gördüm içime de sindi ancak marka olarak tereddütlerim...
  4. F

Oyuncu koltugu önerisi

hawk fab v6 almayı düşünüyorum daha mı iyidir birde nasıl sıkıntılar yaşadın biraz tereddütlerim var
  5. F

2 adet gamepadi pcye bağlamak

Herkese iyi forumlar, Elimdeki xbox konsolumu satacağım için Fifa ve benzeri oyunları pcden oynayacağım elimde 2 adet xbox gamepad var ancak 2 kolu bluetooth ile bağlayınca Fifa üzerinde çakışmalar oluyor. Bu sorun çözülebilecek bir durum mudur program vs ile yoksa pcde 2 adet oyun kolu ile...
  6. F

Çözüldü✓ 165 hz monitörüm 100 hz ye düştü ?

Herkese iyi forumlar, Asus VG27VQ 165 Hz olan monitörüm bu sabah kalktığımda 100 Hz ye düştü ve tekrardan 165 hz ye arttıramıyorum bunun sebebi nedir? Gece bir elektrik kesintisi oldu tekrardan gelince açıp oynadım ancak hz ye dikkat etmedim sabah bilgisayarı açınca ekran sinyal vermedi...
  7. F

modemime gelen hızı alamıyorum

Herkese iyi forumlar, Yaklaşık 2 senedir türknet kullanıcısıyım şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ancak şu 3-4 gündür eski hızıma ulaşamıyorum modemime gelen hız normal ancak pcde hız testi yapınca modemime gelen hızın yarısı kadar hız alıyorum müşteri temsilcisinin cevabını ve aldığım hızı...
  8. F

i5 11400f işlemci için soğutma

eyvallah kanka teşekkür ederim
  9. F

bende bir yerde okudum öyle bir şey ancak bilmiyorum benimde aldığım sanırsam düz t6 bu linkte aldım ben : https://www.n11.com/urun/snowman-t6-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361522?magaza=perabilgisayar
  10. F

tek beğenmediğim noktası rainbow ışıklandırması diğer fanlar ile uyumlu olmuyor
  11. F

işlemcimiz ile ekran kartlarımız aynı 2 hafta önce snowman t6 ultra aldım sıcaklığım 83 lere çıkıyordu şuanda 65 i zor görüyorum boşta 32 derecede falan ses olarak açıkçası çok dikkat etmedim ancak rahatsız edecek derecede ses gelseydi farkederdim illaki bana kalırsa al geç kanka
  12. F

turknet habire kesinti oluyor

adamlar taahhüt olayıyla reklam yapıyor böyle bir şey olmasını çok muhtemel görmüyorum bu arada bende türknet kullanıyorum gayette memnunum kanka modeminde falan sıkıntı olabilir mi
  13. F

Gaming Kulaklık Önerisi

maksimum 1000 tl düşünüyorum
  14. F

Gaming Kulaklık Önerisi

Herkese iyi forumlar. Yeni bir gaming kulaklık alacağım fakat kafam bir hayli karışmış durumda ne alacağıma karar veremiyorum. İyi bir kulaklık istiyorum bir kere alacağım güzel bir şey olsun kafasındayım tabii ki 1500-2000 tl verecek bütçem yok önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
  15. F

Monitörde oyunlarda piksel bozulması

Onu nasıl yaptın hocam az yardımcı olursan sevinirim
  16. F

Monitörde oyunlarda piksel bozulması

Herkese iyi forumlar, Monitör : Asus Tuf VG27VQ Ekran Kartı : Asus Radeon RX6600 Öncelikle sorunumun videosu linktedir : https://files.fm/u/3bjzufzqc Oyun oynarken arada ekranın alt kısımlarında piksel bozulması oluyor bunun nedeni nedir monitör kaynaklımı yoksa ekran kartı kaynaklı mıdır ...
  17. F

Oyunlarda ekran kapanıp açılması ?

oyuna giriyorum oyuna girdiğim anaekranda başlıyor gitmeye ekran kapanıyor sonra bir süre sonra geri geliyor yine gidiyor oyunu kapatasıya kadar devam ediyor 1651221351 Ekranın gücünü çekmişim gibi kapanıyor 4-5 saniye sonra tekrardan açılıp aynı işlem oyunu kapatasıya kadar devam ediyor
  18. F

Oyunlarda ekran kapanıp açılması ?

Merhaba iyi forumlar, Asus Tuf Gamin VG27VQ monitör (Displayport kablosu kullanıyorum) Asus Dual RX6600 Ekran Kartı 2 hafta önce bilgisayarımı topladım bu son 2 gündür oyundayken ekran kapanıp açılmaya başladı ve oyunu kapatınca düzeliyordu bunun sebebi nedir sizce?
  19. F

Oyunlarda Ekran Kapanma Sorunu

Merhaba iyi forumlar, Asus Tuf Gamin VG27VQ monitör (Displayport kablosu kullanıyorum) Asus Dual RX6600 Ekran Kartı 2 hafta önce bilgisayarımı topladım bu son 2 gündür oyundayken ekran kapanıp açılmaya başladı ve oyunu kapatınca düzeliyordu bunun sebebi nedir sizce? csgo oynarken böyle bi...
  20. F

i5 11400F için Soğutucu Önerisi

wraith prism intel uyumlu değil diye biliyorum
Geri