hawk fab v6 almayı düşünüyorum daha mı iyidir birde nasıl sıkıntılar yaşadın biraz tereddütlerim varHawk fab 4 aldım. Biraz sıkıntılarım oldu ama çözüldü. Şu an koltuğu kullanıyorum. Bel yastığının büyük olması ve kumaş olması artı. Boyun yastığı pek konforlu değil, para verdim diye kullanıyorum diyebilirim. Markayı öneririm ama benim gibi şanssızsan sıkıntılar yaşayabilirsin. Firmadan parça bekliyorum, elime ulaştıktan sonra foruma bu konuda bir yazı yazacağım.
Kısa özet geçeyim. 3 ekimde sipariş verdim 8 ekimde koltuk geldi. Kutu delik deşik, mng kargoyla çalışıyorlar onlar da taşımak için kutuyu deliyorlar. Bana gelen kutunun içeriğinde bir sorun yoktu ama montajı tamamlayınca yan mekanizmanın bozuk olduğunu fark ettim. Firmaya yazdım, tekniğe yönlendirdiler parça değişimi başlattılar. En büyük sorunum bu sürecin uzun olmasıydı. Yan mekanizma için pazartesi konuştum bana kargo cumartesi gönderildi. Parçayı monte ederken yan kapakların iç kısımlarının kırık olduğunu fark ettim. Tekrar firmaya yazdım bana yeni kapak gönderdiler, bu kapakların elime ulaşması da iki gün sürdü. Şu ana koltukta bir sorun yok, pc başında film izlerken ve gamepadle oyun oynarken aşırı rahat takılıyorum. Sırt ağrılarım azaldı, bel ağrılarım yok derece. Her şey iyi şu anda.hawk fab v6 almayı düşünüyorum daha mı iyidir birde nasıl sıkıntılar yaşadın biraz tereddütlerim var
teşekkür ederim hocam ben amazondan sipariş edeceğim umarım yaşadığın sorunları yaşamamKısa özet geçeyim. 3 ekimde sipariş verdim 8 ekimde koltuk geldi. Kutu delik deşik, mng kargoyla çalışıyorlar onlar da taşımak için kutuyu deliyorlar. Bana gelen kutunun içeriğinde bir sorun yoktu ama montajı tamamlayınca yan mekanizmanın bozuk olduğunu fark ettim. Firmaya yazdım, tekniğe yönlendirdiler parça değişimi başlattılar. En büyük sorunum bu sürecin uzun olmasıydı. Yan mekanizma için pazartesi konuştum bana kargo cumartesi gönderildi. Parçayı monte ederken yan kapakların iç kısımlarının kırık olduğunu fark ettim. Tekrar firmaya yazdım bana yeni kapak gönderdiler, bu kapakların elime ulaşması da iki gün sürdü. Şu ana koltukta bir sorun yok, pc başında film izlerken ve gamepadle oyun oynarken aşırı rahat takılıyorum. Sırt ağrılarım azaldı, bel ağrılarım yok derece. Her şey iyi şu anda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kolçakları çok dandik onu da ekleyeyim.
Yaşarsan da bir şekilde çözüyorlar.teşekkür ederim hocam ben amazondan sipariş edeceğim umarım yaşadığın sorunları yaşamam
https://arcus-www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltuğu/dp/B0B9BWRQJV/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
bende sorun yaşadım mail attım 1 yıl oldu dönen yokHawk fab 4 aldım. Biraz sıkıntılarım oldu ama çözüldü. Şu an koltuğu kullanıyorum. Bel yastığının büyük olması ve kumaş olması artı. Boyun yastığı pek konforlu değil, para verdim diye kullanıyorum diyebilirim. Markayı öneririm ama benim gibi şanssızsan sıkıntılar yaşayabilirsin. Firmadan parça bekliyorum, elime ulaştıktan sonra foruma bu konuda bir yazı yazacağım.
Dostum senin biraz fazla uzamış. Koltuğun garantisi 2 yıl zaten bence arayıp ulaş.bende sorun yaşadım mail attım 1 yıl oldu dönen yok