Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

hawk müşteri hizmetleri ve kalite 1 numara ötesi yok ama koltukları rahat değil, sağlam ama rahat değil evet. sanırım hem rahat hem sağlam olmuyor bu koltuklar, xprime almıştım o da rahattı ama sağlam değildi 9 ayda içerdeki demirlerine kadar kaynakları kopmuştu her yeri kırılmıştı. zio rahat gibi duruyor aslında onu mu alsam

Hayirli olsun hocam yorumlarinizi bekliyorum belki bende yarin modoko da throne denemeye gidebilirim.

Hayirli olsun hocam yorumlarinizi bekliyorum belki bende yarin modoko da throne denemeye gidebilirim.
titan thrones cuma geldi. hemen kurdum. müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi. saat 20 de yazdım cevap verdiler saolsunlar. exvega da koltuğun altı metal diye bakmıştım ancak bunda takta. açıkçası biraz oturma kısmını biraz sert buldum. ya ben bulutların üstünde oturmayı hayal ediyordum yada gerçekten rahat değil emin değilim :) gidip oturup bak hocam çünkü sert geldi bana. birde ürünü ben kumaş aldım sanıyordum ama deri geldi çünkü kumaş ürünlerde kumaş yazıyordu deri de sadece leather yazıyordu. satıcıya söyledim ve tüm ürünlere deri yazdı. istersem ürünü değiştirebileceklerini de söylediler ama ben gerek duymadım.

Geri