Oyuncu koltugu önerisi

Aliço62

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
3000
Kullanmış olduğunuz oyuncu koltuğu öneriniz var mi?

Kullanım süresi günde Max. 8 saat.

(Hawk marka ve Exvega) önerilerini çok gördüm.

Yeni hawk aldim önceden rampage klr 58 vardı hawk almanı tavsiye ederim Hepsiburada yüzde 15 kampanyasiyla 2500 e aldım geçen hafta parasını sonuna kadar hak eden tek koltuk olduğunu düşünüyorum

elimde sıfır xdrive fırtına ayak uzatmalı modelde gaming koltuk var. oyuncu sistemimle beraber tüm çevre bileşenlerinide satıyorum ilgilenirseniz yazabilirsiniz. videosu da var istersen özelden atabilirim

Ekler

• IMG_20221001_190255.jpg
    IMG_20221001_190255.jpg
    1.8 MB · Hit: 54
  • IMG_20221001_190215.jpg
    IMG_20221001_190215.jpg
    1.2 MB · Hit: 56
  • IMG_20221001_190226.jpg
    IMG_20221001_190226.jpg
    1.2 MB · Hit: 60
  • IMG_20221001_190156.jpg
    IMG_20221001_190156.jpg
    1.4 MB · Hit: 57
  • IMG_20221001_190201.jpg
    IMG_20221001_190201.jpg
    1.2 MB · Hit: 56
  • IMG_20221001_190207.jpg
    IMG_20221001_190207.jpg
    1 MB · Hit: 53
Hawk fab 4 aldım. Biraz sıkıntılarım oldu ama çözüldü. Şu an koltuğu kullanıyorum. Bel yastığının büyük olması ve kumaş olması artı. Boyun yastığı pek konforlu değil, para verdim diye kullanıyorum diyebilirim. Markayı öneririm ama benim gibi şanssızsan sıkıntılar yaşayabilirsin. Firmadan parça bekliyorum, elime ulaştıktan sonra foruma bu konuda bir yazı yazacağım.

Hawk fab 4 aldım. Biraz sıkıntılarım oldu ama çözüldü. Şu an koltuğu kullanıyorum. Bel yastığının büyük olması ve kumaş olması artı. Boyun yastığı pek konforlu değil, para verdim diye kullanıyorum diyebilirim. Markayı öneririm ama benim gibi şanssızsan sıkıntılar yaşayabilirsin. Firmadan parça bekliyorum, elime ulaştıktan sonra foruma bu konuda bir yazı yazacağım.
hawk fab v6 almayı düşünüyorum daha mı iyidir birde nasıl sıkıntılar yaşadın biraz tereddütlerim var

hawk fab v6 almayı düşünüyorum daha mı iyidir birde nasıl sıkıntılar yaşadın biraz tereddütlerim var
Kısa özet geçeyim. 3 ekimde sipariş verdim 8 ekimde koltuk geldi. Kutu delik deşik, mng kargoyla çalışıyorlar onlar da taşımak için kutuyu deliyorlar. Bana gelen kutunun içeriğinde bir sorun yoktu ama montajı tamamlayınca yan mekanizmanın bozuk olduğunu fark ettim. Firmaya yazdım, tekniğe yönlendirdiler parça değişimi başlattılar. En büyük sorunum bu sürecin uzun olmasıydı. Yan mekanizma için pazartesi konuştum bana kargo cumartesi gönderildi. Parçayı monte ederken yan kapakların iç kısımlarının kırık olduğunu fark ettim. Tekrar firmaya yazdım bana yeni kapak gönderdiler, bu kapakların elime ulaşması da iki gün sürdü. Şu ana koltukta bir sorun yok, pc başında film izlerken ve gamepadle oyun oynarken aşırı rahat takılıyorum. Sırt ağrılarım azaldı, bel ağrılarım yok derece. Her şey iyi şu anda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolçakları çok dandik onu da ekleyeyim.

Kısa özet geçeyim. 3 ekimde sipariş verdim 8 ekimde koltuk geldi. Kutu delik deşik, mng kargoyla çalışıyorlar onlar da taşımak için kutuyu deliyorlar. Bana gelen kutunun içeriğinde bir sorun yoktu ama montajı tamamlayınca yan mekanizmanın bozuk olduğunu fark ettim. Firmaya yazdım, tekniğe yönlendirdiler parça değişimi başlattılar. En büyük sorunum bu sürecin uzun olmasıydı. Yan mekanizma için pazartesi konuştum bana kargo cumartesi gönderildi. Parçayı monte ederken yan kapakların iç kısımlarının kırık olduğunu fark ettim. Tekrar firmaya yazdım bana yeni kapak gönderdiler, bu kapakların elime ulaşması da iki gün sürdü. Şu ana koltukta bir sorun yok, pc başında film izlerken ve gamepadle oyun oynarken aşırı rahat takılıyorum. Sırt ağrılarım azaldı, bel ağrılarım yok derece. Her şey iyi şu anda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolçakları çok dandik onu da ekleyeyim.
teşekkür ederim hocam ben amazondan sipariş edeceğim umarım yaşadığın sorunları yaşamam
https://arcus-www.amazon.com.tr/Haw...RQJV/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

bende sorun yaşadım mail attım 1 yıl oldu dönen yok

zio gaming kullanıyorum güzel alabilirsin

Geri