Arama sonuçları: *

1. V

15 k Telefon Önerisi

S22 nerde bulabilirim acaba 2. el
  2. V

15 k Telefon Önerisi

Herkes farklı bir şey diyor benim zaten fazla oyun oynadığımda yok nerdeyse hic yok oyun öyle gündelik için günde 5 6 saat anca kullanırım yani de s22 premium hissiyatı ve küçük oluşu hoşuma gidiyor ama eskimi 3 4 yıl sonra satılmazmi acaba diye ve de redmi özellikleri kağıt üzerinde daha cazip...
  3. V

15 k Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar 15 k bandında telefon alacağımda Sizce 14 k ya Yd Redmi 14 Pro Plus mı Samsung Galaxy A55 mi Yoksa İkinci el S22 mi mantıklı olur ya da başka öneriniz varmı acaba ?
  4. V

Samsung Galaxy s22 almalıyım?

S23 ü galiba alamam ama s23 fe nasıl sizce
  5. V

13000 e de var s22 buldumda s23 fe fiyatı 17 k falanda oda biraz büyük işte
  6. V

Belki düzelir de kötü olmuş ya 1751826459 Ağırlık farkida farklı ya 60 gram fazla s24 fe
  7. V

Kitlenin yarısı al diyor yarısı kötü diyor çok kararsız kaldım yani
  8. V

Bilmiyorum reis banada garip geldi o kadar artması fiyatın 17000 e falan var da s24 fe de 22000 falan galiba 1751822853 Banada mantıklı geliyor ama ilk kez alacağım için telefon çok kararsızım
  9. V

Merhabalar arkadaşlar şuan Redmi note 9 pro kullanıyorum ve başka telefona geçmek istiyorum. S22 yi kompakt olduğu için araştırdım da yenilenmiş veya ikinci eli var 18 k ya falan Az daha verip A56 almakta mantıklı olabilir ama bilemedim hem s22 nin premium hissiyatı ve kompaktlığı cazip geldi...
  10. V

Mini Sumo Robotu İçin Tavsiye

Merhaba neredesiniz ve hangi yarışmalara hazırlanıyorsunuz bizde hazırlanıyor da
  11. V

Çözüldü✓ Apex 9 mini vs MAD60HE vs Wooting60HE Hangisi tercih edilmeli?

Evet bende zaten bu işlere girdiğime biraz pişman oldum gibi oldu kafama çok takıldı önceden membran kullanıyordum kalitesiz işimi görüyordu ama atıldım bı anda israf gibi oldu ama artık aldım olmasa bunu biraz kullanır akkoya falan geçerim satıp sağolasın hocam
  12. V

Çözüldü✓ Apex 9 mini vs MAD60HE vs Wooting60HE Hangisi tercih edilmeli?

Merhabalar hocam bende apex 9 mini sipariş ettim sarı siteden 2200 e ve aklım benimde akko fun60 da kaldı sizce ne yapmalıyım acaba ilk kez kullanicagim mekanik klavye
Geri