15 k Telefon Önerisi

voxYn7

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar 15 k bandında telefon alacağımda Sizce 14 k ya Yd Redmi 14 Pro Plus mı Samsung Galaxy A55 mi Yoksa İkinci el S22 mi mantıklı olur ya da başka öneriniz varmı acaba ?

Merhaba arkadaşlar 15 k bandında telefon alacağımda Sizce 14 k ya Yd Redmi 14 Pro Plus mı Samsung Galaxy A55 mi Yoksa İkinci el S22 mi mantıklı olur ya da başka öneriniz varmı acaba ?
Bir tık daha koy s21 fe gen 2 kaç para bilmiyorum

Kanka mi 10t mi10t pro almak çok iyi 8k video kalitesi ile 144hz ekranı 64mp kamera 5g ile mükemmel bir telefon AMA bunu almanı önermem çok eski piyasa da yok tek satılan yer çiçek sepetinde Bi yer miş şuan bilmiyorum A55 almanı tavsiye ederim xiaomi tarafına gitme hacı 1-2 yıldan sonra oyun felan oynuyorsan deymez Bi süre sonra çöp e dönüşür bende mi kullanıcısı olarak alma gerek yok ya ilk söylediğim şey baya iyi telefon aslında ama piyasa yok sonra eski güncel sistem değil alınmaz ama A55 al bence

Değişeni yoksa ikinci el S22

Herkes farklı bir şey diyor benim zaten fazla oyun oynadığımda yok nerdeyse hic yok oyun öyle gündelik için günde 5 6 saat anca kullanırım yani de s22 premium hissiyatı ve küçük oluşu hoşuma gidiyor ama eskimi 3 4 yıl sonra satılmazmi acaba diye ve de redmi özellikleri kağıt üzerinde daha cazip gibi hiç fikrim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka mi 10t mi10t pro almak çok iyi 8k video kalitesi ile 144hz ekranı 64mp kamera 5g ile mükemmel bir telefon AMA bunu almanı önermem çok eski piyasa da yok tek satılan yer çiçek sepetinde Bi yer miş şuan bilmiyorum A55 almanı tavsiye ederim xiaomi tarafına gitme hacı 1-2 yıldan sonra oyun felan oynuyorsan deymez Bi süre sonra çöp e dönüşür bende mi kullanıcısı olarak alma gerek yok ya ilk söylediğim şey baya iyi telefon aslında ama piyasa yok sonra eski güncel sistem değil alınmaz ama A55 al bence
Peki hocam özellik olarak acaba s22 daha mantıklı gibi geliyor ona ne dersin ama eski oda

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri