Arama sonuçları: *

1. S

Saç ektirdim soru alabilirim.

Arkadaşlar hafif ve orta ölçekli dökülmelerde mikro-greft ve eksozom tedavileri çok iyi sonuçlar veriyor. Hatta kombine tedavi seçenekleri tedavinin etkisini daha da artırıyor. Alta incelemeniz için link bırakıyorum Saç Dökülmesine Karşı Kombine Tedavi Seçenekleri
  2. S

20 LİK DİŞ ÇEKİMİ ACİL

İyi ve donanımlı bir diş kliniği çekiminizi yapabilir. Hassas çekim işlemleri için alanında uzman (Çene Cerrahı) diş hekimi seçmenizde fayda var. Daha fazla bilgi için AuraDent - Gömülü Diş Çekimi makalemize de göz atabilirsiniz
  3. S

KANAL TEDAVİSİ NASIL

ekteki fotoğrafa bakacak olursak, dişin içerisinden kanallar geçmektedir, kanal tedavisi ise ismini yansıttığı gibi kanala yapılan tedavi işlemidir. Dolayısı ile, kanala inebilmek ve tedaviyi gerçekleştirebilmek için dişin üst kısmı oyulmaktadır
  4. S

Diş ağrısına ne gider acill

İltihaplı diş ağrısını ilk etapta gidermek için bir takım geçici yöntemler uygulanabilir Evde Uygulanabilecek Geçici Yöntemler: Tuzlu Su ile Gargara: Bir bardak ılık suya yarım çay kaşığı tuz ekleyerek hazırlanan gargara, ağız içindeki iltihabı azaltarak ağrıyı hafifletebilir. Soğuk Kompres...
  5. S

KANAL TEDAVİSİ NASIL

Kanal tedavisi korkulacak bir işlem değildir, lokal anastezi altında uygulanan bir işlemdir ve normal şartlarda tedavi esnasında bir ağrı hissetmezsiniz. Kanal tedavisinde amaç dişteki dokuyu pasif duruma getirerek oluşacak endikasyonların önüne geçmektir. Bu işlem, dişin kök kanallarının...
  6. S

diş beyazlatma jeli önerisi lazım

Arkadaşlar diş hekiminizden Ev Tipi beyazlatma kiti isteyebilirsiniz, fiyat olarak ofis tipinden daha uygun. Ben Kıbrıs'ta yaptırmıştım, çok memnun kaldım. Tek seansta dişlerim 2 ton falan açıldı, ek seans da gerekmedi. Fakat ev tipi ile de yapılabilir, biraz daha uzun sürüyor ve...
Geri