20 LİK DİŞ ÇEKİMİ ACİL

Kardeş araştır internetten iyi bir özel dişçi sonra git çektir. 20'lik diş çekmeye çoğu dişçinin götü yemiyor o yüzden böyle diyorlar. Dişin içinden zaten sinir geçiyor ** sinire yakın ne demek? Nasıl doktor bunlar :D
sinir dediği dişin siniri değil cahil arkada, yüzündeki o sinirden bahsediyor. yanlış hareketinde yüzünün o kısmında kalıcı hissizlik oluşabilir. çok nadir görülse de 0 değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arpanax fort 550mg verdiler bana diş çikiminden sonra. sen de onu kullan diş çekiminden önce de kullanabilirsin (bence)

Arkadaşlar 20 lik dişim çekilmesi gerekiyor diğer dişlere çok ağrı yapıyor ve ağzımı açamıyorum özele gittim biz çekemeyiz dedi sinire çok yakın dedi burada devlet hastanesine sordum o da aynısını dedi sinire çok yakın Çekeriz ama mesulet kabul etmeyiz dedi ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
Üniversite hastanelerinde çektirmeniz daha doğru olur.Benimkilerde yan geldiği için ağrı yapıyordu.Özelde herkes çekemiyor doktoru iyi tanımak lazım.Maddi durumunuzu bilemem ama özele para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Hastanede de iyi doktor gelip gelmemesi biraz şans işi.

Üniversite hastanelerinde çektirmeniz daha doğru olur.Benimkilerde yan geldiği için ağrı yapıyordu.Özelde herkes çekemiyor doktoru iyi tanımak lazım.Maddi durumunuzu bilemem ama özele para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Hastanede de iyi doktor gelip gelmemesi biraz şans işi.
hocam özele gittim doktor çekerim dedi sinire yakın dedi ağzımı açamıyorum antibiyotik tedavisine başladım 3 5 güne düzelirsin o zaman çekeriz dedi

Kardeş araştır internetten iyi bir özel dişçi sonra git çektir. 20'lik diş çekmeye çoğu dişçinin götü yemiyor o yüzden böyle diyorlar. Dişin içinden zaten sinir geçiyor ** sinire yakın ne demek? Nasıl doktor bunlar :D
hocam özele gittim dün antibiyotik tedavisine başlatı 3 5 gün sonra gel çekelim dedi hiç ben çekemem felan demedi gençti doktor 30 yaşlarında erkekti

hocam özele gittim doktor çekerim dedi sinire yakın dedi ağzımı açamıyorum antibiyotik tedavisine başladım 3 5 güne düzelirsin o zaman çekeriz dedi

hocam özele gittim dün antibiyotik tedavisine başlatı 3 5 gün sonra gel çekelim dedi hiç ben çekemem felan demedi gençti doktor 30 yaşlarında erkekti
Anladım.Geçmiş olsun

İyi ve donanımlı bir diş kliniği çekiminizi yapabilir. Hassas çekim işlemleri için alanında uzman (Çene Cerrahı) diş hekimi seçmenizde fayda var.

Daha fazla bilgi için AuraDent - Gömülü Diş Çekimi makalemize de göz atabilirsiniz

Geri