Arama sonuçları: *

1. Burhanfiliz

Yardım AMD Ryzen 5 1600 12NM CPU Max 3.40ghz buluyor

Boştayken bile boost frekans göremiyorum sanki cpu mu 3.40 a sabitlemişim gibi oyunlara girdiğimde de 3.40 ı geçmiyor (oyunlarda 3.60 ghz de çalışması gerekmiyor mu?)
  2. Burhanfiliz

sıfırlayıp geliyorum 1609229277 sıfırladım ve hiçbir ayar yapmadım durum böyle şuan aynı bişi değişmedi
  3. Burhanfiliz

Bence sorun var nasıl sorun yok görüküyor stress testinde bile 3.40 ı zor görüyorum zaten boştayken de 3-3.3 civarı kuzenimde 3.5-3.6 sürekli sabit benimki bi artıyor bi azalıyor saçmalık
  4. Burhanfiliz

1609228215
  5. Burhanfiliz

Bios ayarlarımız da aynı zaten varsayılan sadece overclock panelini profile 1 yaptık ikimizin evleri zaten aynı sokakta daha dün baktım ve onun o ghz sini görünce şüpheye düştüm aynı pc o 3.6 alırken ben 3.4-3-2 lerde sürünüyorum 1609227759 Birde ilk format attığımda bakmıştım sürücüleri vs...
  6. Burhanfiliz

kzuenimin değerleri de böyle
  7. Burhanfiliz

Birde Stress testine soktuğumda bu civarlarda GHZ 1609226626 Bios a baktım ve aktif birde anakartım a320 oc yapamıyorum
  8. Burhanfiliz

işlemcim oyunlarda vesayre benchmark testlerinde olsun en fazla 3.40 ghz oluyor aynı sistem kuzenimde var ve o boştayken bile 3.60ghz de kullanıyor tüm parçalarımız aynı Windows da yüksek performansa ayarlı bu değerler sizce normal mi ekran kartım 1650 super anakart asus a320 (kuzenim ile tüm...
  9. Burhanfiliz

Windows uzamsal ses kapalı hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı?

Hatam bu windows sonic kullanıyordum pc ye de format atmıştım sonra bu sorunla karşılaştım driverlerimi falan herşeyi en güncel ve kendi sitelerinden indirdim kaç defa format attım ama hayla böyle lütfen yardım edin
  10. Burhanfiliz

csgo da cpu ve gpu az kullanımı sorununu nasıl çözebilirim

Birde PUBG MOBILE EMULATOR oynuyoruz benimkinde cpu ve gpu 30 yada dahaz az 10 lara kadar düşüyor kuzenimin pc de i5 9400f rx570 40 cpu 70 gpu kullanımı var ve benden daha akıcı oyun oynuyorlar benim ne yapmam gerekir ?
  11. Burhanfiliz

1606144340 kuzenimde intel core i5 9400f işlemci rx 570 ekran kartı var o daha fazla kullanıyor cpu ve gpu yu ve daha fazla fps alıyor benim işlemcimi veya ekran kartımın kullanımı artırma şansım yokmudur
  12. Burhanfiliz

Sistemim CPU: AMD RYZEN 5 1600 AF GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 1650 SUPER RAM: CRUCIAL 8 GB 3000MHZ CL15 ANAKART: ASUS A320M SSD: CRUCIAL BX500 240GB HDD: SEAGATE BARRACUDA 7200RPM PSU: FSP 450W 80+ BRONZE Genelde fps veya moba oyunları oynarım csgo da işlemcimi ve ekran kartımı çok az kullanıyor...
  13. Burhanfiliz

Yardım Freesync destekli monitörde gsync açabilirmiyim?

Teşekkür ederim birde bana diaplayport kablosu önerebilir misiniz? işime yarıyacak zahmet olmazsa 😁
  14. Burhanfiliz

Rehber FreeSync Monitörde G-Sync Açmak

Bende şuan hdmi takılı ve nvida panelde gsync diye bir seçenek yok dp takınca mı gelicek o ayar sekmesi yoksa benlik bir sıkıntı mı bu
  15. Burhanfiliz

Yardım Freesync destekli monitörde gsync açabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar benim bir 6 aydır falan kullandığım bir sistemim ve monitörüm var Sistemimde amd ryzen 5 1600 af işlemci ve 1650 super ekran kartı var monitörümde freesync özelliği varmış ama benim ekran kartım nvidia kutusundan hdmi çıkmıştı bağladım 144hz alabiliyorum ama yırtılmalar var...
  16. Burhanfiliz

Steam Guard Nasıl Etkinleştirilir? (Ben yapamadım yardım edebilirmisiniz?)

steam guard etkinleştirmek istedim mobil uygulamasında kimlik doğrulayıcı ekle ye tıkladım telefon numaramı girdim (kayıp veya geçersiz oturum bilgisi) diye bir uyarı verdi ne yapmam lazım yardım olur musunuz?
  17. Burhanfiliz

Memleketinizi 2 kelime ile tanıtın

Kebap&Şalgam
  18. Burhanfiliz

Yardım Genel Ses Sürücüsü Sorunu kulaklığıma ses çok az geliyor

Birkaç gün öncesine kadar anakartımın ses seviyesi ve kalitesi benim için gayet yeterliydi birden bire ses çok azaldı çok tiz ve az geliyor artık ses telefonuma takıyorum kulaklığımı güzel ses çıkıyor ama bilgisayarıma taktığımda çok az ve tiz geliyor hem anakarta hemde öndeki girişlere taktım...
  19. Burhanfiliz

Yardım Realtek RPC hizmetine bağlanılamıyor hatası alıyorum ne yapmam gerekli?

aynen DTS CUSTOM diye bişi geldi onu sileyim mi realtek de geldi ikisini silip sadece realtek i mi indirim microsoft store dan
Top Bottom