Arama sonuçları: *

1. kultigin63

Bu sistem alınır mı ?

Arkadaslar incehesapta satılan bu sistemi peşin alsam hepsiburadada 9 takside ekran kartı var onuda taksitle alsam mantıklı olur mu ??
  2. kultigin63

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Arkadaslar suanki sistemin şöyle Rayzen 3 3100 Rx 580 8gb 16 gb ram Anakart asus A320m -f Bu sistem de islemciyi mi yukseltsem ekran kartını mi yukselticeksem ne almaliyim siz olsaniz nasil bir yol izlerdiniz teşekkürler Pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  3. kultigin63

İnce Hesap Gaming Gece Etkinliği Hakkında

Dün İncehesap gaming gecesine göz gezdirdim uygun sistemler vardı biraz merak edip sikayetlere baktım iade edilmis ürünleri gönderdikleri söyleniyor bu dogru mu yasayan var mi ne kadar güvenilir ??
  4. kultigin63

BİTFENİX MH100 alınır mı?

5. kultigin63

Hangi Sisteni Almalıyım ?

Beyler siz hangisini alirdiniz 4070 li sistem = 38 556 TL 9060 xt 16 gb = 37 800 Tl Vatandan alacağım 3 taksitle ordan alabiliyorum diğer sitelerden alamiyorum bu iki arasinda hangisi daha mantikli oyun icin sadece Hem hikayeli hem rekabetci oyunlar oyn uyorum
  6. kultigin63

30 K sistem arıyorum taksitli

Arkadaşlar 30k bütçem var hikayeli oyunlar oynacagim 1080p de bana pesin fiyatina 3 taksitli sistem lazım İncehesap veriyor ama karar veremedim goruslerinizi bekliyorum
  7. kultigin63

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

25-35 k arası
  8. kultigin63

Vatandaki Bu sistem alınır mı ?

İ5 14400 f yapsam ?
  9. kultigin63

Nerede ?
  10. kultigin63

İyi aksamlar dostlar hu sistemi almayi düşünüyorum bulundugum sehirde vatan bayisinden alacagim pesin fiyatina 3 taksit ne düşünüyorsunuz taksitle alabiliyorm sadece erkenden almam lazm ssdyi 1 tb yapicam sogutucuda eklicem islemciyi 14400f yapmama gerek var mi
  11. kultigin63

Gta 6 açar mı diye soranların masumluk

Mesela kardeşime bilgisayar alacağım GTA 6 oynamak istiyor acmayan pc alirsam cok buyuk skntı hem suan pc lazim hemde 6 yi acmasi lazm
  12. kultigin63

bilgisayarım aniden kapanıyor.

Bu tür sornlar genellikle PSU kaynaklidir sicakliklari kontrol et sorun yoksa PSU bozuktur
  13. kultigin63

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

25 k olursa iyi olur sogutma 1tb ssd eklicem
  14. kultigin63

Çözüldü✓ Pc icin yuksletme tavsiyeleri

Selamlar Sistemimi yukseltmek istiyorum ekran karti ve işlemciyi yeni pc almak yerine daha ucuza gelir diye hangi parçaları almaliyim uyumlu mu ikinci el almak mantikli mi Sistem Rayzen 3 3100 Asus a320 f anakart Asus dual rx 580 8 gb 2x8 Ram 10bin tl ye kadar bütçem var
  15. kultigin63

25 k -30k sistem öneriir misiniz teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️

sencr bu sistemleri 12 ay taksitle almak mantikli mi her ay 3 bin verim sistemi toplam 40 bine almak
  16. kultigin63

Teşekkürler ederim 1746281713 tamamdir cok teşekkür ederim
  17. kultigin63

1080p Oyunculuk İçin Sistem Önerisi (RTX 4060, 25-30K Bütçe) Merhaba, 1080p çözünürlükte yüksek performans alabileceğim bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Bütçem 25.000 - 30.000 TL arasında. Sistemden beklentim, RTX 4060 ekran kartıyla birlikte PUBG, RDR2 ve ARK gibi oyunları akıcı şekilde...
Geri