Gta 6 açar mı diye soranların masumluk

Reaksiyon skoru
107
Ön edit:
Beyler boşa linçlediniz. Oyun 2026da konsola geliyor. Pcye ne zaman çıkacağı belli değil şu anki ssistemlere de yorum yapmak imkansız. Gördükçe gülesim geliyo. Açar diyip geçecem bundan sonra 😂

+++ ekstra.

Oyunun sistem gereksinimleri belli olsa eyvallah sorun. Hadi oyun indiana Jones gibi çıktı napacaksın o zaman çoğu pc açmaz. Tahmin yapmak zor ben konu acsam 2027 de kim şampiyonlar ligi şampiyonu olacak desem bana şu diyebilir misin saçmalık
Daha oyun çıkmamış açar mi açar mi 😂

Son düzenleme:
Daha oyun çıkmamış açar mi açar mi 😂
Biz Türklerin çok tuhaf meseleleri linçleme, aşşağılama isteği beni bitiriyor.

Belli bir oyun var, nasıl bir oyun olacağı tahmini belli, insanlarda merak ediyor açar mı diye, ve soru soruyorlar. Sadece eğlence içinde sorabilirler, bunda ben yanlış bir şey görmüyorum, muhabbet olsun diye açılabilecek, tartışması zevkli bir konu olabilir.

Biz Türklerin çok tuhaf meseleleri linçleme, aşşağılama isteği beni bitiriyor.

Belli bir oyun var, nasıl bir oyun olacağı tahmini belli, insanlarda merak ediyor açar mı diye, ve soru soruyorlar. Sadece eğlence içinde sorabilirler, bunda ben yanlış bir şey görmüyorum, muhabbet olsun diye açılabilecek, tartışması zevkli bir konu olabilir.
Türklerde değil sosyal medya getirdi bunu tüm dünyaya. Millet kafasını kaldırmadığı için instagramdan tiktoktan. Bu gibi tipler türedi her şeyi linçleyecez illa her şeye bir yorum.

Konuya gelirsek senelerce gta 5 açar mı diye sorduk şimdi de 6 açar mı diye soracaz bu iş böyle. 2014-15 dönemlerini hatırlıyorum o zamanlar kasa videolarında şimdiki gibi 50 tane oyun performansını koymuyorlardı gta 5i sinematik açıp fps i gösteriyorlardı çok iyi hatılıyorum jet uçuyodu falan hatta ben de donanım arşivi videosunda görüp almıştım bi sistemi o zaman 3300 tl para vermiştim.

Ne demeye bu kadar çıkışı uzadı sizce? Ben açıkçası bu meselenin çok abartıldığını düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,835
Üyeler
187,253
Son üye
Redaklor
Geri