Arama sonuçları: *

1. OrcunFix

PS 4 Cdsi Pcye takılabilir mi?

Blu-ray okuyucu sürücü de alsan gene okutamazsın. Okutsan bile uzantısı dosya tipi hepsi farklı. En fazla onu komple imaj şeklinde yedeklersin o kadar. Ha o yedeği de ne yaparsın ? o da işte soru işareti.
  2. OrcunFix

Biostar B650MT-E Pro anakart vga kırmızı ışık hk.

Bios güncel mi ? eski kaldıysa belki bunla alakalı bir yama düzeltme vs gelmiş olabilir.
  3. OrcunFix

PS5 NERDEN ALINIR??,

Amazondakini al geç. 28 bin zaten. Bu hepsiburadaki daha pahallıya geliyor hiç gerek yok. + amazonda vade farksız 6 taksit yapıyor. 28 bine yani 6 taksitle alabiliyorsun hem bonus hem de maximum özellikli bir kartın varsa.
  4. OrcunFix

PS5 NERDEN ALINIR??,

Gönderici amazon yani amazondan gelecek, satıcı da eskilerin satıcısı ve garantisi de paralel ithalat. Yani garantisinde sony türkiye zaten çekildi bilkoma devretti ama bilkom vs bu cihaza bakmaz bilginiz olsun. Ha sık bozulan durduk yere bozulan bir cihaz tabi ki değil ama gene de bilginiz...
  5. OrcunFix

Bu laptop alınır mı?

Valla şimdi karar vermek zor. Ben böyle etiket markalarını görünce aklıma şunlar takılıyor ? - Bios update'i veriliyor mu ? veriliyorsa ne kadar zamanda bir veriliyor ? - Driver update'i o sistemin çalışması için gereken bilmemne center yazılımı bunlar windows update yedikçe sapıtıyor malum e...
  6. OrcunFix

Çözüldü✓ Yeni kasa aldım anakart rgb desteklemiyor dendi

Kasa zaten argb fanlı geliyormuş, yeni fan alırsan da argb ise uyumlu olur sorun olmaz.
  7. OrcunFix

Çözüldü✓ Yeni kasa aldım anakart rgb desteklemiyor dendi

Arkadaşların dediği gibi hub veya harici controller alacaksın ancak onun da kontrolü sadece yanında kumanda verildiyse öyle olur. Yani kumandadan renkleri falan ayarlanabilir vs. anakarttan ayarlaman içinse...
  8. OrcunFix

Ekran kartı boyanır mi?

Kartı komple temizliyormuş gibi termal macun yenilecekmiş gibi ayırman lazım. https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x/4.html plastik ön tarafı fanları da aynı şekilde. Birtane boyacı veya hırdavatçıdan izole bant alıp boyanın gelmemesi gereken yerleri izole...
  9. OrcunFix

Ekran kartı boyanır mi?

Arka backplate ve ön plastik ve fan kısımlarını dikkatlice ayırıp mat sprey boya ile istediğin gibi boyayabilirsin. Soğutucu block ve pcb kart kısmını sakın boyama.
  10. OrcunFix

Playstation 5 almak mantıklı mı?

Ps5 alınır. Tabi ki pc tarafında daha iyi grafik daha yüksek fps imkanı var, ama sonuçta oyun ps5'e çıkıyorsa ve orada varsa e pc'in isterse dağı delsin gene çözümün olmuyor. Oyunları pahallı ancak şöyle de bir imkan var. Psn kardeşliği diye bir şey var. Oyun 3000 lira sallıyorum şuan, 1500 sen...
  11. OrcunFix

Toshiba Satellite L675 11N için Ücretsiz BIOS Aranıyor

Programlayıcı lazım. Ch341a benzeri programlayıcı ile anakartın üstünden veya bios çipini çıkartıp model koduna göre harici programlaman lazım. Eski bir model olduğu için usb üstünden kurtarma ya da geriye döndürme gibi şeyler olmayabilir.
  12. OrcunFix

Toshiba Satellite L675 11N için Ücretsiz BIOS Aranıyor

Toshiba L675 için elimde var ama çalışıp çalışmadığını denemen lazım. https://dosya.co/sci99cmdk813/L675.rar.html Sorumluluk tamamen sana ait.
  13. OrcunFix

Yardım Arkadaşa Acil Laptop Önerisi

Excel tabloları ağırlık takılacaksa cihazda ekranın çözünürlüğü çok önemli. Çünkü ne kadar yükseklikte çözünürlük sunuyorsa o kadar fazla tabloyu aynı anda görebilir. Sıradan 1920x1080 yetmiyor...
  14. OrcunFix

Papara bakiyem olmadıgı halde yükleme yaptı

O borcu ne yap ne et ödemeye çalış. Ödemezsen kaçarım ederim işte ne yaparlarsa yapsınlar gibi bir düşünceye girme işin ucunda ailene ve sana yaşatabilecekleri sinir stress kavgalar cabası, çekeceğin psikolojik sıkıntıları saymıyorum.
  15. OrcunFix

Yardım 70K Kadar Telefon önerisi

S24 ultra yada 25 ultra güzel telefonlar. Bunların ekranı kalitesi hızı kamerası falan fe modellerine kıyasla çok daha iyi. FE modelleri daha çok donanım olarak biraz iyiler ama kamera olarak çokta iyi değiller. Tabi gene iyiler ancak s24 ultra veya 25 ultra kadar değiller. Tasarımları ekran...
  16. OrcunFix

Yardım 70K Kadar Telefon önerisi

En büyük fark işlemci. Ve spen'i s25 ultranın daha kötü. Şuan ki kullandığın veya geçmişte kullandığın telefon nedir ? android ise androidden devam edebilirsin. Vivo x200 pro ondan sonra honor magic 7 pro gibi telefonlara da bakabilirsin. Şuan yada geçmişte iphone kullandıysan da iphonelara...
  17. OrcunFix

F/p rx 570 mi rx 580 mi 1050 ti mı gtx 970 mi

970'i salla gitsin çok eski, 1050 ti da aynı şekil ama burada şimdi 570 veya 580 var, 580 tabi daha mantıklı ama şu da var bu alacağın kart miningde anasını ağlatılmış olacak. Ya belleği ya da gpu büyük bir ihtimal birkaç kere değişmiş reball yapılmışta olabilir vs bilemezsin. Kullanıcı bulup...
  18. OrcunFix

10 bine PS Vita alınır mı?

Sakın alma. Emülatör cihazı olarak kullanılsa bile çok pahallı
  19. OrcunFix

Oyunun sıfır olduğunu nasıl anlarım

Aral game battı zaten bilkom o işi yapıyor ama bu orjinal sıfır oyun. Dış paketi kolay ama asıl olay dvd kutusundaki kapağının o aral bandrolünün olması. O olamsa dümdüz poşet olsa tamam ondan şüphelenebilirdin.
  20. OrcunFix

Wifi tercihen beyaz anakart önerisi

O da olur tabi. Psu içinse bence atx 3.1 standardında bir model işinizi görür. 750 850 1000 watt vs bunlar olabilir burada önemli olan şey ise psu sınırda olmasın. Çünkü ne kadar çok sınırda olursa sistemin harcadığı güce göre daha fazla çalışacak demektir ve daha fazla ısınacaktır. Hani 1000...
Geri