Yardım 70K Kadar Telefon önerisi

Genc0

80+
Reaksiyon skoru
97
Bütçe
70000
Merhaba telefon alacağım ama kararsızım genellikle iphone tarafıyım tip olarak falan hoşuma gidiyor ama hangi model olacağını bir türlü karar veremiyorum Samsung hakkında bir bilgim yok 70k en fazla zorlayabileceğim rakam illa yüksek bir fiyat olması gerektirmiyor F/P Güzel bir telefon olsun yeter 120Hz olsa güzel olur bu fiyat bandında kötü kamera olacağını zannetmiyorum hem oyun için hemde normal kullanım için önerilerinizi bekliyorum Androidde önerebilirsiniz tabi İphone'den iyi ise.

S24 Ultra ile farkı nedir
En büyük fark işlemci. Ve spen'i s25 ultranın daha kötü. Şuan ki kullandığın veya geçmişte kullandığın telefon nedir ? android ise androidden devam edebilirsin. Vivo x200 pro ondan sonra honor magic 7 pro gibi telefonlara da bakabilirsin. Şuan yada geçmişte iphone kullandıysan da iphonelara bakabilirsin. Düz modeller değilse 15 pro 16 pro gibi telefonlar da olur.

En büyük fark işlemci. Ve spen'i s25 ultranın daha kötü. Şuan ki kullandığın veya geçmişte kullandığın telefon nedir ? android ise androidden devam edebilirsin. Vivo x200 pro ondan sonra honor magic 7 pro gibi telefonlara da bakabilirsin. Şuan yada geçmişte iphone kullandıysan da iphonelara bakabilirsin. Düz modeller değilse 15 pro 16 pro gibi telefonlar da olur.
İphone 6S 🥲 Dakikada %3 şarj gidiyor bu yüzden fırlatılarak o kadar çok darbe aldıki kamerası çalışmıyor artık hakediyor :D şaka bi yana ihone modellerinin nerdeyse hepsi aynı gibi geliyor ama arada dağlar kadar fark var dediğim gibi 70k bütçe biraz zor s24 ultra iyi gibi geldi bana yakın zamanda s25Fe çıkarmı çıkarsa daha iyi olur mu telefon cahiliyim pek anlamam

S24 Ultra ile farkı nedir
Honor Magic 7 Pro
Samsung S25 Ultra
Vivo X200 Pro
Oneplus 13

Hangi telefonu tercih edersen et en güncel olanı tercih etmeye çalış. Artık üst modelin pek bir anlamı yok 2 3 sene sonra en üst model telefon orta sınıf telefonlara denk düşebiliyor.

S25 Ultranın en büyük farkı işlemcisi ve köşeli yapı kalkıyor S24 Ultra daha köşeli bir yapıya sahip kenarlar sivri biraz ve cepte birazcık ilginç durumlar yaşatıyor insana. Zor sığıyor kimi kişilerin pantolonlarının yırtılmasına veya iz çıkarmasına kadar gitmiş. Ben kullanıyorum 7 8 aydır öyle bir sıkıntı halen yaşamadım genel açıdan günlük kullanım arayüz ve yazılım olarak çok güzel bir telefon ama şahsen birdaha alacak olsam hem fiyattan ötürü hem kutu içeriği olarak honor tercih ederdim özellikler de dahil.

iPhone dan memnunum diğer markaları alsam da aklımda kalır diyorsan 15 pro çek geç.

He artık sıkıldım apple cart curt diyorsan S23 24 Ultra al geç arada 10 20 bin tl lik fark yok. Hepsi en az 5 er yıl sıkıntı çıkarmadan götürür. 6S ten sonra S 20 serilerinden 23 24 25 falan da karar kılarsan tablet gibi gelecek orasını söylemekta fayda var. Ergonomi istiyorsan apple da kal hocam.

İphone 6S 🥲 Dakikada %3 şarj gidiyor bu yüzden fırlatılarak o kadar çok darbe aldıki kamerası çalışmıyor artık hakediyor :D şaka bi yana ihone modellerinin nerdeyse hepsi aynı gibi geliyor ama arada dağlar kadar fark var dediğim gibi 70k bütçe biraz zor s24 ultra iyi gibi geldi bana yakın zamanda s25Fe çıkarmı çıkarsa daha iyi olur mu telefon cahiliyim pek anlamam
S24 ultra yada 25 ultra güzel telefonlar. Bunların ekranı kalitesi hızı kamerası falan fe modellerine kıyasla çok daha iyi. FE modelleri daha çok donanım olarak biraz iyiler ama kamera olarak çokta iyi değiller. Tabi gene iyiler ancak s24 ultra veya 25 ultra kadar değiller. Tasarımları ekran oran orantıları çerçevelerin inceliği falan ultra cihazlar üst segment cihazlar hep.

İlerleyen zamanda sıkılıp telefonu satarım üzerine az bir para koyup bir üst modele geçmek isterim dersen iPhone. Çünkü Samsung ikinci elde fazla değer kaybediyor...

Samsung telefon çayda demlese iphone daha iyi
(Kaçak redmi note 12pro kullanıom)

Merhaba telefon alacağım ama kararsızım genellikle iphone tarafıyım tip olarak falan hoşuma gidiyor ama hangi model olacağını bir türlü karar veremiyorum Samsung hakkında bir bilgim yok 70k en fazla zorlayabileceğim rakam illa yüksek bir fiyat olması gerektirmiyor F/P Güzel bir telefon olsun yeter 120Hz olsa güzel olur bu fiyat bandında kötü kamera olacağını zannetmiyorum hem oyun için hemde normal kullanım için önerilerinizi bekliyorum Androidde önerebilirsiniz tabi İphone'den iyi ise.

51k fiyata da satılan Magic 7 Pro yine bu fiyatlarda satılırsa fiyatına göre en iyi genel kaliteyi verir. Samsung'un yıllardır oturtmuş olduğu Android tarafındaki algısı var, güvenilir olarak alınabilir cihaz neticede S24 Ultra. Bunlar arasında karar vermeyi de videolar veya canlı deneyimler belirleyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,096,010
Üyeler
174,287
Son üye
Bekray
Geri