Maksimum 15.000'e kadar telefon önerisi

Realdrone

80+
Reaksiyon skoru
16
Kendime yurt dışı bir iPhone ve yurt içi ortalama bi telefon alıp çift telefon kullanmak istiyorum. Şuan kullandığım S24'ü de anneme vereceğim. Ancak yurt dışından telefon olayı birkaç ay daha sarkacak gibi. Annemin telefonu zaten problemliydi ve geçen tekrar yere düşünce ekran iyice kırıldı. Bir an önce iyi bir telefona da geçsin istiyorum. Benim beklediğim her ay onu da bekletmiş olacağım ve telefonu kullandığım süre artacak. Bu yüzden plan değiştirdim. Önce yurt içi olan ortalama telefonu alıp bir süre onu kullanacağım, bu süreçte anneme S24'ü vermiş olacağım. Daha sonra yurt dışı telefon konusunda zaman sorunum da olmayacak.
Kafamda Cmf Phone 1 var ancak bu fiyat bandında veya maksimum 15.000 TL'ye kadar ekranı, bataryası iyi olan bir telefona ihtiyacım var. Kamera çok iyi olmasa da olur zaten kamerayla çok işim olmayacak. Zaman zaman Chrome uzaktan bağlantı uygulamasını kullanarak bilgisayara bağlanacağım. Bunun dışında oyun da oynamıyorum. Telefonu dizi, film ve sosyal medyada kaydırmak için kullanıyorum genelde.
Cmf Phone 1 almalı mıyım yoksa bu fiyat bandında daha iyisi var mı?

Az daha bütçe artarsa a36 alırdım şahsen zaten günlük kullanımmış amacınız.

Az daha bütçe artarsa a36 alırdım şahsen zaten günlük kullanımmış amacınız.
Aslında arttırabilirim ama bu sefer alternatifler çoğalacak gibi hissediyorum. Az daha verip şunu alayım işine dönmesini istemiyorum açıkçası.

Aslında arttırabilirim ama bu sefer alternatifler çoğalacak gibi hissediyorum. Az daha verip şunu alayım işine dönmesini istemiyorum açıkçası.
Siz bilirsiniz hocam ama gğnlük kullanım için istiyorsanız dediğim gibi ben olsam samsung tercih ederdim.

Geri