Ford pumada ayni motor var sorunsuz ve ingilterede satis rekoru kiran bir motor. Sikintisiz gozukuyor whatcar ve carbuyer gibi siteler servis verilerine...
o yıldaki araçların çoğu zincire geçti ama bazıları eski model araçlarının çıkış yılı farklı diye modelide oyle yazıyor eğer yağlı kayışsa sıkıntı eğer araç...
1.0 olmasının tam olarak ne eksisi var hocam? Gayet de iyi gidiyor araba. 3 silindirin titreşimini de hiç vermiyor içeri.
1777498603
Teşekkürler hocam...
Manuel ve 50 bin km altında olanlarına bakıyorum. 2023 model Active X paketleri 1.2-1.3 milyon civarlarında. Bu aracın kronik sorunları var mıdır? Sanırım...
Benzin hocam. Hep kısa mesafede kullanıyoruz. Dediğim gibi yılda max 10 bin km yapıyoruz. 3-4 yılda bir uzun yol yapıyoruz anca. Dizel araba için sıkıntı...
Babam maalesef 2020 öncesi istemiyor. Benim de en istediğim arabalardan biri Astra K 1.6 CDTI ancak dediğim gibi model takıntısı mevcut.
1776860077
Uzun...
Hocam çok daha dolu bir şey beklentimiz yok zaten. Aktif olarak Fiat Albea kullanıyoruz, alacağım araba her türlü Mercedes gibi gelecek bana :) Küçük bir...