anathema97 isimli üyenin son içerikleri

1. A

1.2M aile arabası önerisi

Aile arabası baktığımız için daha iyi olur diye düşündük ama çok küçük olmadığı sürece hatchback veya SUV da olabilir.
  2. A

Çok nadir basarım hocam. Ayrıca City önermez misiniz? Atmosferik motorlar arasında en az yakanlardan biri gibi.
  3. A

Az yakıyorsa taktırmayı düşünmüyoruz. Az yol yaptığımız için LPG taktırma parası kendisi geç amorti ediyor.
  4. A

Benzin hocam. Hep kısa mesafede kullanıyoruz. Dediğim gibi yılda max 10 bin km yapıyoruz. 3-4 yılda bir uzun yol yapıyoruz anca. Dizel araba için sıkıntı olabilir diye düşündüm.
  5. A

Corolla'nın bu bütçelerde olduğunu bilmiyordum. Biraz ilanlara göz gezdireyim. Teşekkürler hepinize tavsiyeleriniz için.
  6. A

Farkındayım ancak arabayı uzun süre kullanacağımız için yeni model olması önemli.
  7. A

Babam maalesef 2020 öncesi istemiyor. Benim de en istediğim arabalardan biri Astra K 1.6 CDTI ancak dediğim gibi model takıntısı mevcut. 1776860077 Uzun süre bineceğiz yüksek ihtimal. O yüzden City çok mantıklı geliyor.
  8. A

Manuel düşünseydik Ford Focus 1.0 EcoBoost alırdım direk. Eğer siz manuel olur diyorsanız bakabilirsiniz hocam.
  9. A

Hocam çok daha dolu bir şey beklentimiz yok zaten. Aktif olarak Fiat Albea kullanıyoruz, alacağım araba her türlü Mercedes gibi gelecek bana :) Küçük bir ekranı olsun yeter zaten fazlasında gözümüz yok. Arabanın motor şanzımanı en önemli unsur bizim için. 1776859867 Hocam Bayon çok da az yakan...
  10. A

Aile arabası olarak alacağız. 1.1M çıkartabiliyoruz, taşıt kredisi ile max 1.3M olacak şekilde araba bakıyoruz. Küçük bir şehirde yaşıyoruz, uzun yol az yapıyoruz. Yıllık 10 bin km anca oluyor. Arabadan beklentilerimiz: - Az yakması - Sorunsuz olması - Otomatik olması - 2020 model üstü olması -...
  11. A

Astra 1.2 T Edition 145hp alınır mı?

Teşekkürler hocam. Peki parça ve usta sıkıntısı olur mu?
  12. A

Arabalar hakkında pek bilgim yoktur ama bu arabada triger kayışı yokmuş. Zincirli sistem varmış.
  13. A

Merhaba arkadaşlar, Bu yaz babamla beraber bir araba almak istiyoruz. Genel olarak 2020 model üstü çok yakmayan arabalar bakıyoruz. 2 haftadır birçok araba baktım ve en beğendim model başlıkta gözüktüğü gibi Opel Astra oldu. 2020 model 145hp benzinli ve 60.000-80.000km bandında genel olarak...
Geri