Arama sonuçları: *

1. Y

Ram Krizinde Yaşadığım Kriz

Satıcıya gerçekten helal olsun ram krizi bitmeyecek gibi görünüyor aynı ürünü 1 mayısta 3700tl ye almıstım (2x16 GB Patriot 6000 mhz CL30) fiyatlar gerçekten uçtu
  2. Y

Eski Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

6k ya satıldı
  3. Y

eskişehir
  4. Y

8 taklalı arabalar bile satılırken böyle düşünmen garip dostum her kör alıcının kör satıcısı vardır unutma
  5. Y

Dostlar öncelikle iyi forumlar. Yeni bir pc aldım malumunuz elimde aşağıda özelliklerini sıraladığım pc yi satıcam ancak fiyatlarını çok bilmiyorum. 2. el piyasasından anlayan varsa ne kadara satmalıyım bilgi alabilir miyim. Gigabyte B450M S2H ANAKART Asus GTX 1050 Ti AMD Ryzen 5 2600 Hyperx...
  6. Y

5070Ti vs 9070XT (Yeni Driver) Performans Testi

dostum yorumlarınızı okudum da kafama takılan bir konu var gelecek oyunlara yönelik hangisi daha mantıklı olur ve enerji tüketiminde hangisi fazla yakar cevaplar mısınız 5070ti düşünüyorum bende
  7. Y

❌İndirim Bitti! MSI RTX 5070 12G Gaming Trio 30.999 TL

İncehesap yetkilisi, eğer bu mesajı görüyorsan cuma gecesine 5070ti koyun artık !!!
  8. Y

RTX 5060 bugün çıkıyor

bu çıkınca 5070ti düşer mi
  9. Y

Batum tütün ürünleri fiyatları

Dostlar merhabalar abim batuma 1 günlüğüne gidecek ve s*gara almasını isteyeceğim ancak bi karı olur mu yoksa taşımaya değmez mi fiyatları bilen varsa cevap verirse sevinirim.
Geri