Arama sonuçları: *

1. B

RTX 5070 GÖRSEL BOZULMA SORUNU

245-250 arası
  2. B

Bu şekilde
  3. B

2 farklı markadan ve satıcıdan aldım rtx 5070i ikisinin de bozuk çıkması çok normal gelmiyor ama imkansız da değil.
  4. B

HDMI ile bir sıkıntı görmedim ki monitörümün HDMI versiyonu yüksek değil ondan yüksek Hz görmüyor. Display Port ile 120 Hz alıp denediğimde de hiçbir sıkıntı görmedim. Ama BIOS ekranında yüksek Hz nasıl olsun ki PC. Orada bozulma olması saçma. Demek ki Hz ile de alakalı değil dedirtiyor insana...
  5. B

Yapmıştım ama düzelme yok maalesef. 2 ihtimal kaldı gözümde ya 2. Kez aldığım ekran kartı yine arızalı geldi ya da direkt monitör arızalı. Elimde başka yüksek Hz'ye sahip Display Port'lu monitörüm olsa deneyeceğim.
  6. B

Güvenli modda açtım şimdi sıkıntı olmuyor ama zaten olay yüksek Hz'lerde görüntünün görünmeyecek şekilde dalgalı hâle gelmesi. Güvenli modda otomatik 60 Hz oluyor benim bildiğim. 144 ve üzerinde yapıyor bu sorunu.
  7. B

Açmadım hiç
  8. B

Olsa deneyeceğim. Ama aldığım 2 ekran kartının markaları farklı olmasına rağmen satıcıları güvenilir olmasına rağmen arızalı gelmiş olması saçma değil mi?
  9. B

PC açılırken anakartın ismi yazıyor ya orada da aynı sorunu yapıyor maalesef. Driver'la alakalı değildir diye düşünüyorum ondan.
  10. B

Yaklaşık 16-17 gün önce RTX 4060 kartımı satıp yerine Inno3D RTX 5070 (2 fanlı model) aldım. Aldığım gün sıkıntı yoktu 2. gün RDR2'nin oyun ayarlarını değiştirdim ve tam ekran yapınca tekrar ekranda bozulmalar ortaya çıktı. O anda çift monitör kullanıyordum oyunu oynadığım monitör ViewSonic...
Geri