Arama sonuçları: *

1. I

9800x3d ile 5080 veya 5070ti

Aradaki 20k senin için önemliyse 5070ti al çünkü 1 sene sonra 6000 serisi yeni nm ile gelicek ve tokatlar 5000i.Ama yapay zekada var kartlar değerlenebilir o zamanda 5080 daha çok değer kazanır.
  2. I

Ne kadar zormuş bu iş!

15 20kya çıkıyorsa bütçe zaten ofis koltukları daha iyi .sırtı daha iyi kavrıyor esnek olduğu için oyuncu koltuğuna bulaşılmaz o bütçede.
  3. I

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Ulan öğrenciyim yazın 7700xt ve 5070ti almıştım.Şıkışığım diye 5070ti satacaktım onun yerine aklımı çeldi.Eldeki kartlarıda zam gelince satarım diye satmıyorum 3 tane kart olcak:D
  4. I

Galax Geforce RTX 5070 Ti Alınır mı ?

2 Fandan ziyade çok küçük kart iyi soğutamaz ve sesli olur.Ha illa beyaz olsun derseniz başka alternatif yok uyguna ama o fiyata çok daha iyi modeller bulunur beyaz olmayan.Ama 10 taksit olmazı güzel cidden.
  5. I

Yardım Amd Rx 9070xt vs Rtx 5070ti

5070ti 2fanlı alınmaz 300watta yakın çekebiliyor.
  6. I

Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

Valla bilmiyorum G65b de çok ölü piksel değişim vs yapan gördüm ama bana denk gelmedi şansıma.
  7. I

Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

Bana dün geldi g65b güzel ürün ama oled kadar iyi değil.Rakipleri philips ips falan ama onları denemediğim için bir şey diyemem.
  8. I

Samsung g65b ses gelmiyor

Normal menüde ses geliyor ama pc ekranında ses gelmiyor dp ile bağlı neden olabilir?
  9. I

Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Trendyol kart indirimi nasıl yapacağız?
  10. I

RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT - DLSS 4 vs FSR 4 Performans Karşılaştırması

Amdnin en büyük eksisi fsr4 aa çoğu oyunda yok böyle olunca oyunun kenar yumuşatması kötüyse çöp oluyor kart.9070 falan 5060ti la yarışacak seviyeye geliyor.Fg ve dlss çok güzel değil bence görüntüyü bozuyor üstüne lag ekliyor vs .Onu düzeltirse amd nvidiadan iyi bile olabilir çünkü oyunlarda...
  11. I

GÜNCELLEME : AMD GERİ ADIM ATTI 5000-6000 Serisi Gpu Lar İçin

Bu amdnin gtü kalktı nvidia 2000 serisine bile dlss 4 getirdi.Benim evdeki 6800xt ölüydü zaten resmi olmasa bile fsr3 kenar yumuşatma modu hiç güzel çalışmıyor ve kötü görüntüler sunuyor.
  12. I

G65b vs Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00

https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-27-27m2n3501pa00-beyaz-260hz-03ms-hdmidisplayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266?utm_campaign=akakce&v=1.38.3 Bunlardan hangisi daha iyidir deneyimleyen var mıdır?Benim için önemli olan görüntü kalitesi sadece samsung smart tv falanmış...
  13. I

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Avrupa yakası Xdrive adore nurus hawk mağazalara gidip bakıcam seduna biraz uzakta kalıyor ondan ona gitmem büyük ihtimalle ama benimde 15-20k bütçem var.Denemeden rastgele verilmez bu kadar para sağlık söz konusu sonuçta.
  14. I

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Kral valla dene bence bende aynı senin gibiyim istanbula denemek için 3-4 saat yol gidicem.Bu sandalye işleri kişiden kişiye değişiyor en iyisi denemek o yüzden imkan varsa.
  15. I

Gamepower force uzaktan bağlama

Eyw hocam çok saol.
  16. I

Gamepower force uzaktan bağlama

Nasıl bağlayacağım bluetooth ile değil normal içinden çıkan parça ile.
  17. I

🔥İndirim Tchibo Kahvelerde indirim

Gold selection olanı almıştım tam hatırlamıyorum migrostan almıştım.
  18. I

🔥İndirim Tchibo Kahvelerde indirim

Tchibo filtre kahve aldım starbucksınki ile aşırı kalite farkı vardı starbuck lehine.
  19. I

❌İndirim Bitti! Gamepower Force RGB Gamepad 900 TL

Sabah aynısını incehesabın kendisinden 1300e aldım adamlar 900e trendyoldan satıyor resmen müşteriyle dalga geçiyolar bir daha incehesapdan çok uygun değilse bir şey almayacağım.Satış sonrası destek çok kötü zaten.
  20. I

Kyk kredi burs geri ödemeli mi

Ben sağlık sebeplerinden ilk sene okula gidemedim.Burs çıkma ihtimali var mıdır?Krediyide anlamadım başlangıç fiyatına göre mi ödüyoruz son seneye göre mi herkes farklı yazmış.Bide kredi başvuran herkese kesin çıkıyor mu?
Geri