Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hawk Future bildiğiniz karun gibi bir koltuk. Yetişkin insanlar bile sağa sola çekmekte zorlanıyoruz, hele bir de altında halı varsa daha da zor. Çok sağlam ve oturma alanının genişliği bu kadar iyi olan bir koltuk yok bildiğim kadarıyla. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Hawk Future bildiğiniz karun gibi bir koltuk. Yetişkin insanlar bile sağa sola çekmekte zorlanıyoruz, hele bir de altında halı varsa daha da zor. Çok sağlam ve oturma alanının genişliği bu kadar iyi olan bir koltuk yok bildiğim kadarıyla. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Hocam Future yeterli mi Future Pro mu alsam? Rahatlık açısından fark var mıdır? Dediğim gibi benim için şu an en önemli şey rahat olması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bir de deri mi alsam kumaş mı sizce?

EXVEGA Andromeda vs HAWK Future, sizce hangisi arkadaşlar?

xDrive'da da güzel modeller var arkadaşlar napacağımı şaşırdım 😅

Son düzenleme:
xDrive 15li plus kullanıyorum 1 senedir Hawk Future ile ilgili bilgim yok fakat Fab serisi oturak kısmı ince şikayetleri nedeniyle bu koltuğu aldım 1 senedir kullanmama rağmen hala rahat ezilme olmadı yumuşak. Geçenlerde amortisör benden kaynaklı bozuldu mail attım destek oldular hızlıca iletişim bilgilerim alındı ve yeni amortisör gönderdiler kesinlikle garanti koşulları olarak xDrive çok iyi performans çıkarıyor

Hocam Future yeterli mi Future Pro mu alsam? Rahatlık açısından fark var mıdır? Dediğim gibi benim için şu an en önemli şey rahat olması.
Pro modelinde ki farklar size gerekli mi? Değilse gerek yok. Zaten pro serisi sadece kendi sitesinde satılıyor ve iki model arasında muazzam fiyat farkı var. Bence pro için o fiyat farkına asla değmez.

Pro modelinde ki farklar size gerekli mi? Değilse gerek yok. Zaten pro serisi sadece kendi sitesinde satılıyor ve iki model arasında muazzam fiyat farkı var. Bence pro için o fiyat farkına asla değmez.
Hocam farkları bilmiyorum ki, baktım sadece biraz daha uzun boy ve yüksek kilo desteği var, eğer tek fark bu ise gerek yok.

Kesinlikle hawk en iyisi kendimde 1 senedir kullanıyorum

xDrive 15li plus kullanıyorum 1 senedir Hawk Future ile ilgili bilgim yok fakat Fab serisi oturak kısmı ince şikayetleri nedeniyle bu koltuğu aldım 1 senedir kullanmama rağmen hala rahat ezilme olmadı yumuşak. Geçenlerde amortisör benden kaynaklı bozuldu mail attım destek oldular hızlıca iletişim bilgilerim alındı ve yeni amortisör gönderdiler kesinlikle garanti koşulları olarak xDrive çok iyi performans çıkarıyor

Hocalarım xDrive'da da çok model var hangisini seçsem bilemedim bütçe 15k, şu an xDrive modelleri ve Hawk Future hoşuma gidiyor aşırı kararsız kaldım ya.

Hocam farkları bilmiyorum ki, baktım sadece biraz daha uzun boy ve yüksek kilo desteği var, eğer tek fark bu ise gerek yok.

Hocalarım xDrive'da da çok model var hangisini seçsem bilemedim bütçe 15k, şu an xDrive modelleri ve Hawk Future hoşuma gidiyor aşırı kararsız kaldım ya.
Anka modelini önerebilirim Hawk Future hakkında dediğim gibi pek bilgim yok Anka'dan kaliteli olabilir

Kral valla dene bence bende aynı senin gibiyim istanbula denemek için 3-4 saat yol gidicem.Bu sandalye işleri kişiden kişiye değişiyor en iyisi denemek o yüzden imkan varsa.

Kral valla dene bence bende aynı senin gibiyim istanbula denemek için 3-4 saat yol gidicem.Bu sandalye işleri kişiden kişiye değişiyor en iyisi denemek o yüzden imkan varsa.
Hocam nerede deneyeceksiniz, hangi marka model almak istiyorsunuz?

Anka modelini önerebilirim Hawk Future hakkında dediğim gibi pek bilgim yok Anka'dan kaliteli olabilir
Hocam görüntü olarak Hawk Future bir tık basit duruyor ve fiyatı daha yüksek, ancak daha kaliteli olabilir ben de bilmiyorum.

Hocam görüntü olarak Hawk Future bir tık basit duruyor ve fiyatı daha yüksek, ancak daha kaliteli olabilir ben de bilmiyorum.
Yakınınızda xDrive bayisi var ise deneyin derim beğenirseniz alırsınız.

Avrupa yakası Xdrive adore nurus hawk mağazalara gidip bakıcam seduna biraz uzakta kalıyor ondan ona gitmem büyük ihtimalle ama benimde 15-20k bütçem var.Denemeden rastgele verilmez bu kadar para sağlık söz konusu sonuçta.

Hocam fab'ı kimse önermiyor, aradaki fark benim için çok önemli değil koltuk düzgün olsun, dediğim gibi yeri gelecek günde 15 saat oturucam üstünde, rahat ve sağlam olsun.

Hawk tarafında genelde Future öneriliyor.

@marceline_27 @damn2u @Eymenns

Hocalarım sizleri başka bir oyuncu koltuğu konusunda gördüm, bana da yardım edebilir misiniz :) 🙏
Hawk fab da kullandım şu an future kullanıyorum. İkisi de genel olarak sağlamlar. Future serisinin fiyatına göre mekanizması üst düzeylerde. 2 Yıl kesintisiz fab v4 kullandım ondan da oldukça memnundum bir sorun yaşamadım ne mekanizmasıyla ilgili ne başka bir şeyiyle. Rahatlık konusunda uber rahat değil hani aynı fiyatlarda daha rahat koltuklar vardır yani ama bel desteği boyun desteği güzel iş yapıyor. Sırt kısmı 180 derece yatıyor ama onu pek kullanmadım genelde biraz yatırıp keyfime bakıyorum. Fab v4'ü kardeşime verdim yerine future aldım ama kullanıcı deneyimi olarak çok fark var mı dersen, bence yok. Sadece daha kaliteli. hepsi bu

fab v4 bu arada 3. senesini doldurdu bizde genel olarak. Hala sağlam bir şekilde duruyor ve kullanıyoruz. Sadece kedimiz kozmetiğinin içine etti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,642
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo
Geri