Arama sonuçları: *

1. İ

Çark sitesi yaptırmak istiyorum pickerwheel benzeri

ben yapmak istemiyorum . tamamen bu sitenin aynısını istiyorum yaptırmak istiyorum ücreti neyse ben domaini vericem sitenin aynısnı yapıcak birisini arıyorum beklentim bu
  2. İ

sitede çarka isimler yazıp çeviriyorsun pek bi olayı yok ben bu sitenin tasarım olarak falan herşekilde aynısını istiyorum
  3. İ

merhaba https://pickerwheel.com/ sitesinin aynısını yaptırmak istiyorum . kim ne yapar nasıl yapar bilmiyorum bu konuda yardımcı olucak kimse var mı kimlere sormam gerekiyor bilmiyorum .
  4. İ

Ort. 120K Sistem Tavsiyesi(Fikir) İstiyorum

hocam selamlar bende adobe illustrator kullanıyorum yüksek performanslı bi kasaya ihtiyacım var grafik tasarımcı değilim ama adobe illustratoru çok yüksek çözünürlüklü dosyalarda kullanıyorum m2 imac var donuyor istediğim performansı veremiyor. ilerleyen zamanlarda photoshopta kullanıcam ve oyun...
  5. İ

Adobe İllustrator ve Photoshop için Bu Sistem Uygun mudur

duyarlılığınız için teşekkür ederim tek tek sipariş vermeye başlıyorum 1747066504 anladım bu sistemi sipariş vermeye karar verdim size de teşekkür ederim
  6. İ

birde şöyle hd bi fotoğrafı alıp image traceden high fidelity photo komutu ile vektöre çevirdiğinizde m2 imac performanslı çalışmıyor mesela
  7. İ

hocam ben adobe illustratorı günde 5 saat falan kullanıyorum m2 imac donuyor işte yüksek çözünürlüklü dosyalarda e bide şimdi photoshop kullanıcam iyi bir bilgisayar alıp kafam rahat etsin istiyorum uzun süre oyun oynıcam canlı yayın açıcam bilgisayara 100 120 k lar yüksek ücretler bence ama...
  8. İ

dosya büyük dediğim atıyorum 50 mb oluyor da benim m2 macbook kasıyor çözünürlüğü yüksek diye 1 tb işimi görür şuan 256ya çalışıyorum bu attığınız linklerden tek tek sipariş vericem teşekkür ediyorum 1747048527 intel alıcam amd seçeneğim değil malesef
  9. İ

peki hocam ben illustrator için kullanıcam yüksek çözünürlüklü dosyalarda asla sıkıntı yaşamam dimi en önemlisi o birde son olarak kasayı değiştirebilir misinz camlı güzel beyaz kasalardan bi tanesini yollarsanız karar verdim sizin attığınız linklerden alıcam mahalledeki bilgisayarcıya kutuları...
  10. İ

hocam bu yaren alaca diye sistem atmışsınız ya itopyadan onu atıyorum ben toplasam tek tek ne kadara gelir
  11. İ

maks bütçem 110 diyelim intel olması gerekiyor malesef 2. eli önemsiz satmam bilgisayarı ama adobe illustrator ve photoshopta kullanıcam o çok önemli işim gereği bide 32 inc bi monitör tavsiyesi de alırsam çok sevinirim . yine iş için renkleri düzgün göstermesi gerekiyor
  12. İ

kesinlikle intel olması gerekiyor kullanıcagım başka bi programdan dolayı . herkes daha iyisini toplamaktan bahsediyor ama bu sistem fiyatına göre pahalı mı akakçeden baktım aşağı yukarı bu kadar çıkıyor ama nesi pahalı 1746999750 bana ihtiyaçlarıma yönelik hazır bi sistem tavsiye edebilir...
  13. İ

merhaba daha önce de konu açmıştım sistem tavsiyesi almıştım ancak genelde arkadaşlar kendim toplamamı istedi ancak ben hazır almak istiyorum linkteki sistem fiyatına göre uygun mudur tüm parçaları tek tek yopladım 102 bin tl çıkıyor en ucuz yerde itopyada 105 bin tl . önceliklerim özellikle...
  14. İ

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

100 k bütçe intel işlemci olması lazım adobe illustrator ve photoshop kullanıyorum . Özellikle yüksek çözünürlü illustrator dosyaları knight fm valorant cs oynarken canlı yayın açıcam aynı anda 3-4 yerden. bunun için tavsiye verir misiniz
  15. İ

Çözüldü✓ İtopyadan Grafik tasarım Yayın ve Oyun için Bilgisyar tavsiyesi istiyorum

hocam valla 90 k lık hazırda 100 e denk geliyorsa 100 olanı alayım ya ben yapamam dediğim gibi
  16. İ

Çözüldü✓ İtopyadan Grafik tasarım Yayın ve Oyun için Bilgisyar tavsiyesi istiyorum

teknolojiye uzağım illustrator için mac aldım geçtim isteklerimi yazdım yönlendirimeye ihtiyacım var açıkcası pek bi bilgim yok çünkü 1746822906 parçaları tek tek alsam birbiriyle uyumlu mu değil mi onu bilmiyorum da bide alsam bile nerde toplatabilirim mahallelerdeki bilgisayarcılara...
  17. İ

hazır başka nerde var bilmiyorum hazır sistemleri gördüm ordan direk sipariş vermek kolayıma geldi de yönlendirilmeye ihtiyacım var açıkcası
  18. İ

Merhaba . Adobe illustrator kullanıyorum önceliğim bunda iyi olması yüksek çözünürlüğü dosyalarda m2 imacim var donabiliyor. Knight online cs fm valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum. Ve aynı anda 3-4 yerden canlı yayın açabilmek istiyorum. Bu şekilde hazır bir sistem tavsiyesi alabilir...
Geri