İtopyadan Grafik tasarım Yayın ve Oyun için Bilgisyar tavsiyesi istiyorum

İddı

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
90.000
Merhaba .
Adobe illustrator kullanıyorum önceliğim bunda iyi olması yüksek çözünürlüğü dosyalarda m2 imacim var donabiliyor.

Knight online cs fm valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum.

Ve aynı anda 3-4 yerden canlı yayın açabilmek istiyorum. Bu şekilde hazır bir sistem tavsiyesi alabilir miyim . Ben hiç anlamıyorum :(

M2 imac ve m2 macbook airim var onları satıcam herhangi bi bütçem belirlemiyorum ama 100 k yıda geçmesin monitörle birlikte

Merhaba .
Adobe illustrator kullanıyorum önceliğim bunda iyi olması yüksek çözünürlüğü dosyalarda m2 imacim var donabiliyor.

Knight online cs fm valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum.

Ve aynı anda 3-4 yerden canlı yayın açabilmek istiyorum. Bu şekilde hazır bir sistem tavsiyesi alabilir miyim . Ben hiç anlamıyorum :(

M2 imac ve m2 macbook airim var onları satıcam herhangi bi bütçem belirlemiyorum ama 100 k yıda geçmesin monitörle birlikte
Neden sadece İtopya?

tek yere bağımlı kalırsanız fiyat 70k çıkıcaksa 100k çıkar zaten

tek yere bağımlı kalırsanız fiyat 70k çıkıcaksa 100k çıkar zaten
teknolojiye uzağım illustrator için mac aldım geçtim isteklerimi yazdım yönlendirimeye ihtiyacım var açıkcası pek bi bilgim yok çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplama sistem yapma şansınız var mı? Hazır sistemlerin fiyat avantajı yok artık.
parçaları tek tek alsam birbiriyle uyumlu mu değil mi onu bilmiyorum da bide alsam bile nerde toplatabilirim mahallelerdeki bilgisayarcılara güvenmiyorum açıkcası

tek tek almanız epey fark eder aslında ve toplamak vaktiniz varsa 1-2 videoyla yapılacak bişey

evet siz birleştireceksiniz öyle yaparsanız hazıra 100 olanı 80 90 arasına da getirebilirsiniz..

hocam tanıdık bilgisayarcı varsa ona yaptırın

parçaları götürdükten sonra herkes toplar onu

90k tutuyor hocam total

kasada beyaz alırsınız on numara beyaz sistem

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-prime-ap-850g-850-w-fiyati,411046457.html
buda olur psu

Geri