Adobe İllustrator ve Photoshop için Bu Sistem Uygun mudur

Bende bunları kullanıyorum yapay zeka işlemleri dışında direk yerleşik bir Intel uhd kartı bile yeterli Adobe uygulamalarını ne zannediyorsunuz?

İlemci i5/ryzen5 ve üzeri
Karrt ise gtx1080 ve üzeri her işlemi yaparsın aksini yazan muhtemelen bu uygulamaları kullanmıyor dur.
10 yıldır kullanıyorum
birde şöyle hd bi fotoğrafı alıp image traceden high fidelity photo komutu ile vektöre çevirdiğinizde m2 imac performanslı çalışmıyor mesela

hocam ben adobe illustratorı günde 5 saat falan kullanıyorum m2 imac donuyor işte yüksek çözünürlüklü dosyalarda e bide şimdi photoshop kullanıcam iyi bir bilgisayar alıp kafam rahat etsin istiyorum uzun süre oyun oynıcam canlı yayın açıcam bilgisayara 100 120 k lar yüksek ücretler bence ama hem işimi görüyor hem oyun oynucam o yüzden iyi bi tane alıp kafam rahat etsin istiyorum

Ben yayın dışında 2 sene i7 rrx3060 ile yapıyordum sıfır sorun. Hatta sadece ram sorunu vardı 32 ye çıkardım
Geçen seneden beri i9 a geçtim rtx4060 var. Windows 10+11 sorunsuz.
Hem oyunlarda hem uygulamalarda akıyor zaten bana 110bine patladı.

Tercihinizi ona göre yapın ama i7 işlemci rtx4070 ve üzeri alacağınız her sistem çok iyi olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sistem güzel ben sıvı soğutma sevmiyorum riskli biraz ama anakart wifili baya iyi

Son düzenleme:
dosya büyük dediğim atıyorum 50 mb oluyor da benim m2 macbook kasıyor çözünürlüğü yüksek diye 1 tb işimi görür şuan 256ya çalışıyorum bu attığınız linklerden tek tek sipariş vericem teşekkür ediyorum

intel alıcam amd seçeneğim değil malesef
Para sizin tabi ama intel tarafında parçalar elinizde kalacak benden söylemesi , upgrade falan yapmak istediğinizde şoket desteği sonlanacağı için çok tıkanacaksınız. Ben uyarımı yapmış bulunayım , para sizin :D

Para sizin tabi ama intel tarafında parçalar elinizde kalacak benden söylemesi , upgrade falan yapmak istediğinizde şoket desteği sonlanacağı için çok tıkanacaksınız. Ben uyarımı yapmış bulunayım , para sizin :D
duyarlılığınız için teşekkür ederim tek tek sipariş vermeye başlıyorum

Ben yayın dışında 2 sene i7 rrx3060 ile yapıyordum sıfır sorun. Hatta sadece ram sorunu vardı 32 ye çıkardım
Geçen seneden beri i9 a geçtim rtx4060 var. Windows 10+11 sorunsuz.
Hem oyunlarda hem uygulamalarda akıyor zaten bana 110bine patladı.

Tercihinizi ona göre yapın ama i7 işlemci rtx4070 ve üzeri alacağınız her sistem çok iyi olacaktır

Bu arada sistem güzel ben sıvı soğutma sevmiyorum riskli biraz ama anakart wifili baya iyi
anladım bu sistemi sipariş vermeye karar verdim size de teşekkür ederim

Geri