Arama sonuçları: *

1. S

Ders çalışma alışkanlığı nasıl kazanılır?

Merhaba. Önemli olan bence dikkatini dağıtacak unsurlardan kurtulmak veya etki sürelerini minimuma indirmek. Örnek veriyorum: Pc başında 5 saat oturuyorsan 2 saate indir, 2 saat oturuyorsan 1 saate indir. Bunlar aslında bildiğin şeylerdir diye düşünüyorum. Önemli olan istikrar sağlamak. Belirli...
  2. S

Odadan Odaya İnternet Taşıma

Deco'nun birini modemin yanına koyup mobil uygulamasıyla bağlayınca diğerlerini farklı odalara koyabilirsiniz kablo vs gerekmiyor. Yani evet wifi üzerinden aktif ediyor.
  3. S

RX 570 ile oyunların görüntüsü çamur gibi

Formatlamadan önce Vitor arkadaşın da önerisini yaptıktan sonra olmazsa DDU ile sürücü silip tekrardan güncel veya bir önceki sürücüyü kurup test ederseniz çözüme ulaşırsınız diye düşünüyorum. Genelde bu şekilde çözüme ulaşılıyor.
  4. S

RX 570 ile oyunların görüntüsü çamur gibi

Merhaba. Farklı bir oyunda da bu sorun devam ediyor mu? Test ettiniz mi?
  5. S

Farklı bir arkadaş yazdı sandım, pardon. Evde kaç kişi internet kullanıyor, modeminizin ismi nedir? Modemi kaldırıp Deco M4'ü kullanamazsınız. Çalışması için modem şart ve modemin yanında bir tane Deco'dan olmak zorunda.
  6. S

Merhaba. Grave adlı arkadaşın da dediği gibi Wifi adaptör kullanabilirsiniz ama ben pek memnun değilim adaptörlerden. Tabi markaya göre değişiklik gösteriyor. Eğer verim alamazsanız ikili router alıp Mesh yaparsınız. Ben şahsen Mesh öneriyorum. Daha sorunsuz, hız kaybı vesaire yaşamazsınız...
  7. S

Türknet VDSL mi, Kablonet Fiber mi

Merhaba. Açıkçası Kablonet ile ilgili forumlarda pek iç açıcı yorumlar gördüğümü söyleyemem. Bu yüzden yorum yapıyorum. 88 mbps alıp 60-65 arası alıyorsanız kablolarda, snr ayarlarında, modem de vs sorun olabilir. Açıkçası biraz da şans işi. Siz yaşamazsınız başkası sorun yaşar, siz yaşarsınız...
  8. S

Laptop oyun açınca bip sesi veriyor ve drop yiyor

Merhaba. PC açılırken de beep sesi geliyor mu?
  9. S

Windows driver uyarısı

Merhaba. İlk defa gördüm bu sorunu o yüzden ben de yardımcı olmak için araştırmak istedim ve işinize yarayacağını düşündüğüm çözümleri size sunuyorum. Umarım çözülür. Önce dördüncü çözümü yapmanızı öneririm. Olmazsa diğerlerini de yaparsınız. 1. Çözüm: ''Bu sorunu dün yaşamaya başladım ve...
  10. S

PC kulaklığı algılamıyor

Merhaba. Driverlar güncel değilse güncelleyin. Eğer güncelse sağ alttaki ses kısmına basın - yürütme cihazı seçin var, onu kontrol edin. Farklı bir seçeneğe geçebiliyor.
  11. S

3 katli ev icin internet nasil saglayabilirim

Merhaba. Mesh sistemi ile çok rahat bir şekilde her kata internet erişimi sağlayabilirsiniz. Ben hiç yapmadım ancak forumlarda, videolarda denk geldiğim oldu. TP-Link Deco öneriyorlar. Mobil uygulamasıyla kuruluyor. Görseldeki gibi üç tane Router var. (Router nedir: ''Modemin sağladığı internet...
  12. S

Türk telekomda sorun yaşiyorum hangi sağlayiciya geçmeliyim?

Merhaba. Bence kesinlikle Türknet'e geçin. Bayağı şikayet eden var demişsiniz ama ben hangi internet grubuna girersem gireyim %95'i net Türknet'i öneriyor. Hem de bu konularda bilgisi çok iyi olan insanlar bizzat öneriyor. Benim de pek bilgim yok ama sorunun modemden kaynaklı olma olasılığı çok...
Geri